Tropické vzory do žhavého tropického léta

Tropické vzory do žhavého tropického léta

9. července 2012,

Sponzorované odkazy

V posledních týdnech na nás neustále promlouvá tropické slunce, které jistě všichni velice rádi uvítáme. A proč ho rovnou nepřivítat stylově v tropickém potisku. Letos se totiž nosí tropické potisky na šatech, overalech, kalhotách, tunikách a na všemožných doplňcích.

Ann Christine

Je na čase, aby všudypřítomná roztomilá jarní kvítka vystřídaly tropické palmy a květy. Nádherné potisky evokující slunce, moře a dovolenou ovšem nepatří jen na pláž, ale s klidným svědomím si můžete tropický outfit obléci i do práce.

Šaty s tropickým potiskem

Tropický potisk na černém pozadí vypadá elegantněji a dá se lépe začlenit do stávajícího šatníku.

Zkuste po vzoru Gucci smíchat tropický tisk s abstraktním uměním.

Šaty se složitým tropickým potiskem plným exotického ptactva a květin vyžaduje jednoduché jednobarevné doplňky, které nebudou rušit zajímavý potisk a nerozbijí tak celkový vzhled outfitu.

Havajské košile a tuniky

Dny, kdy se nosily havajské košile po vzoru Nicka Slaughtera, jsou dávno pryč. Novodobé havajské košile získaly styl a šmrnc, jsou lesklé a příjemné na dotek. Neodolatelné jsou i havajské a tropické tuniky z chladivého materiálu, ze kterých budete v horké počasí nadšeny, protože jsou prodyšné a chladí.

Tuniky můžete kombinovat s kraťasy v elegantní černé barvě nebo s džínovými šortky s nádechem větší ležérnosti. Dokonale vypadá kombinace divokých vzorů a tropického potisku. Inspirace pocházející z přírody je vždy harmonická.

Kalhoty s tropickým potiskem

Tyto kalhoty jsou opravdu funky a vysoce trendy. A stejně jako všechny ostatní extravagantní kousky i ony vyžadují notnou dávku odvahy. Jen si na ně nejde pozor, protože dokáží nepříjemně rozšířit rizikové partie.

Doplňky

Pokud jsou na Vás velké plochy s tropickými vzory příliš divoké, možná najdete zalíbení v doplňcích s tropickými potisky. Jsou nenápadné, ale svůj účel aktuálního trendu splní. Tropický potisk vypadá kouzelně na sandálech, kabelkách, psaníčkách nebo šátcích.

K tropickým potiskům na šatech, tunikách nebo kalhotách se perfektně hodí doplňky v barvě jedné z tropických květin na potisku.

Zdroj: www.net-a-porter.com, www.zara.com, www.mango.com, www.ann-christine.de

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu