Letní boty na podpatku

Letní boty na podpatku

11. července 2012, letní boty, letní boty na podpatku, sandálky, podpatky, boty na podpatku 2011, sandálky na platformě, sandálky na podpatku

Sponzorované odkazy

Léto je roční období, kdy si my ženy připadáme snad nejvíce sexy. Smíme odhalit své nohy, bříška i ramena. Poslední třešničkou na dortu jsou pak krásné letní boty na podpatku. V zimě jim mohou konkurovat kozačky na podpatku, ale já si myslím, že letní boty dokážou být stejně tak půvabné. A ty letošní budou stát opravdu za to!

Mezi nejrozšířenější letní boty na podpatku patří sandálky. Na podpatku nalezneme třeba i balerínky nebo žabky, ale u nich podpatek nedosahuje někdy ani výšky dvou centimetrů, a proto bych je vyloučila. Sandály na podpatku se ale umí předvést! Jsou lehko k sehnání a jejich výběr je opravdu pestrý.

Podpatek na sandálkách můžete zvolit, jaký jen budete chtít, jaký vám bude nejvíce vyhovovat. Nejvíce působí je samozřejmě podpatek jehlový, na kterém boty vypadají dokonale. Někdy je s ním ale veliký kříž, když jdeme například po chodníku z kostek nebo když se propadneme s podpatkem do kanálu či různých mřížek na chodnících a silnicích. Stabilnějšími podpatky jsou pak ve tvaru obráceného kužele, masivní a na klínku.

Klasické letní sandálky na podpatku jsou zkrátka kouzelné. Při jejich výběru se nebojte experimentovat. Vybírejte sandálky, které mají zajímavé řešení pásku nebo ty, co mají zapínání okolo kotníku. Také pamatujte na to, že je léto, které hraje všemi barvami, a nudné odstíny sem nepatří. Spíše vsázejte na barevné sandály na podpatku. V kurzu jsou i originální sandály s otevřenou špičkou, které pro někoho nejsou až tak příjemné na nošení, ale za to jsou velmi efektní.

Velmi trendy je v poslední době také platforma, což je vyvýšená plocha bot v oblasti bříšek nohou. Platforma vypadá velmi sexy a je i překvapivě dosti praktická. Snižuje sklon nohy k botě, a proto si můžete dovolit extrémně vysoké podpatky a nebude vás z nich tolik bolet noha. Když si na sebe vezmete sandálky na platformě, budete připadat o hodně vyšší a štíhlejší. A takovéto počty zaručeně ocení každá z nás. Platforma je mnohokrát i zajímavě zdobená nebo členěná. Zkrášlují ji například kamínky, semiš, korek nebo jiné přírodní materiály.

Zdroje: www.polyvore.com iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu