Výprodej plavek – nejlepší slevy na internetu

Výprodej plavek – nejlepší slevy na internetu

13. července 2012, plavky výprodej, plavky léto 2012, dámské plavky, pánské plavky, plavky 2012, plavky slevy, plavky ve sleve

Sponzorované odkazy

Dva měsíce prázdnin přinášejí nejen relax a čas dovolené, ale také velké slevy na oblečení a doplňky. To platí pro kamenné i internetové obchody. Kdo se neukvapil v nákupní horečce během příprav na dovolenou, si teď může užít jedinečné slevy, které často klesají pod 50% z původní ceny. Vyjímkou nejsou ani plavky. Ač už většina z nás svůj vysněný kousek vlastní, nyní se rozhodně vyplatí pořídit si další model. Pokud máte klasické plavky pro všechny příležitosti, můžete nyní využít slev a pořídit si odvážnější kousek. Ceny lákají o to více ke koupi zboží na internetu, protože snížená cena konkuruje riziku, že zakoupíme špatnou velikost nebo styl.

Kde koupit plavky ve slevě?

Internetové obchody v této době nabízí mnoho modelů, barev i stylů plavek ve výprodeji. Navíc zejména starší kolekce klesají cenově na minimum.

Připrasvili jsme pro Vás menší přehled výprodeje plavek v internetových obchodech.

Astratex.cz nabízí vždy velmi moderní a funkční plavky. Skombinovat navíc můžeme potřebnou velikost spodního a vrchního dílu.

V nabídce jsou například námořnické plavky značky Etna. Vystužená podprsenka zdobená mašličkou a kalhotky komfortního střihu. Navíc námořnický potisk je stále trendy. Původní cena bylam 978 kč, nyní plavky zakoupíte za 489 kč. Ženskou postavu lze vykouzlit pomocí plavek Selena. Podprsenka není vystužená, ale silnější ramínka a elasten dobře zpevní poprsí. Ve slevě jsou také některé bikiny na klasické špagetové vázání.

V pánské sekci jsou se slevou především boxerky a slipové plavky. Ale nalézt se dají i pánské koupací šortky. Výprodej je opravdu cenově velmi zajímavý. Původní ceny okolo 600 či 400 korun klesají na polovinu.

www.pradlo-elegant.cz také nabízí atraktivní slevy na plavky. Navíc u každého typu naleznete přímo pod obrázkem informaci, kolik kusů je skladem.

zdroj: www.astratex.cz , www.pradlo-elegant.cz , Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu