Bílé kalhoty jsou v létě dovoleny!

Bílé kalhoty jsou v létě dovoleny!

13. července 2012, dámské kalhoty, letní kalhoty, plátěné kalhoty, kalhoty, bílé kalhoty, chino, chinos, bílá

Sponzorované odkazy

Bílé kalhoty jsou v létě povoleny! Žádné roční období není vhodnější právě pro nošení bílých kalhot. Stejně jako u černé barvy tak i u bílé barvy platí, že kombinovat ji lze téměř se vším. Proto toho využijte! Podle trendů letošního léta si klidně můžete dovolit být celá bílá, ale k bílým kalhotům můžete zvolit i pastelové barvičky, ve kterých budete vypadat svěže a zároveň budete in. Nepřehlédnutelná budete v halence v neonové barvě, ty teď ve světě módy „frčí“ nejvíc. Romantického looku docílíte pomocí volánkových topů a květovaných vzorů. Jestliže jste spíše konzervativní a vyznáváte klasiku, typickou černobílou kombinací nemůžete nic zkazit. Tento outfit můžete oživit rudou barvou, hodí se k tomu perfektně. Pokud se chystáte k moři, co může být lepším outfitem než klasický námořnický styl? Oblečte si ke kalhotám modro-bílý proužkovaný top, popadněte bílou kabelku a vzhůru do ulic přímořských městeček.

Opatrná buďte při volbě spodního prádla. Kalhotky s nohavičkami jsou zde pasé, stejně jako barevné nebo vzorované. Nejvhodnějším spodním prádlem pod bílé kalhoty jsou kalhotky string – nejsou téměř vůbec vidět. Záleží na materiálu kalhot, ale většina bílých letních kalhot je z bavlny nebo lnu, což znamená jediné – zřejmě budou malinko prosvítat. Proto volte tělovou barvu spodních kalhotech, která splyne s barvou vaší pokožky a pod bílými kalhotami nepůjde nic vidět. Takže se nemusíte bát jakýchkoliv podivných pohledů kolemjdoucích.

Výběr správného střihu kalhot je také důležitý. Chino kalhoty (délka nohavic ke kotníkům, v oblasti boku nařasené, většinou s vyšším pasem) jsou zřejmě nejoblíbenější a momentálně velmi trendy. Jsou velice pohodlné a budete se v nich cítit dobře. Jejich ležérní vzhled vám umožní nosit je pro jakoukoliv příležitost, ať už sportovně či společensky. Bílé kapsáčové kalhoty jistě vyhoví sportovně založeným ženám – kapsy jsou umístěné na zadečku a bočních stranách. I oblíbené skinny kalhoty využijete v bílé barvě nejlépe v délce nad kotníky. Ale tady mějte soudnost – bílá barva může malinko rozšiřovat, proto se jim raději vyhněte, pokud máte silnější stehna. Nevypadalo by to dobře. Posledním trendem a velký comeback zážívají zvonáče, které všechny známe z období hippies.

Zdroje: Thinkstock, www.nastygal.com, www.hm.com, www.topshop.comwww.karmaloop.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu