Průhledné košile aneb důmyslné odhalení

Průhledné košile aneb důmyslné odhalení

12. července 2012, průhledné košile, průsvitné košile, transparentní košile, dámské košile, košile léto, trendy léto 2012

Sponzorované odkazy

Lehké materiály jako šifón, satén a hedvábí jsou jako stvořené pro horké letní dny a každý rok se ve velké míře objevují v letních kolekcích spousty špičkových návrhářů. Již tradičním vyznavačem těchto materiálů je Roberto Cavalli, který je zakomponovává do svých kolekcí každý rok, pozadu v tomto ohledu není ani Valentino či Chloé. Naše oblíbené značky z high street se samozřejmě nechaly inspirovat, a tak i kolekce takového „háemka", Topshopu nebo Zary jsou plné lehkých a průhledných modelů, které nám zpříjemňují horké letní dny. Výjimkou nejsou ani průhledné, chcete-li transparentní košile, které jsou absolutním hitem tohoto léta.

Jak je nosit?

Průhledné košile jsou samy o sobě dosti efektní, tudíž není třeba v tomto ohledu zacházet ještě dále a košili si zapněte skoro nebo až ke krku. Dole si košili můžete zastrčit do kalhot nebo sukně pro vytvoření elegantního looku, anebo si udělat z delších cípů košile uzel a být tak za sexy rebelku. Trochu odvahy můžete prokázat i při výběru podprsenky, samozřejmě můžete vsadit na „neviditelnou“ tělovou, nebo zvolit podprsenku ve stejné barvě, jako je košile (vyvarujte se však bílé), anebo si pod průhlednou košili oblečte podprsenku kontrastní a pokud patříte mezi odvážnější, můžete zkusit i podprsenku v neonové barvě. Košile mohou být klasické s dlouhým rukávem, ale i ty s rukávem krátkým či bez rukávů vypadají skvěle.

Kde je sehnat?

Klasické průhledné košile elegantní má například Zara nebo Reserved, v H&M najdete i průhledné košile bez rukávů ve výrazných barvách jako moderní mandarinková nebo ostře žlutá, na své si zde ale přijdou i milovnice romantiky a pastelových barev. Trochu větší odvaz a neobvyklé barevné kombinace nabízí e-shop Nasty Gal, kde si přijdou na své opravdové rebelky.

Transparentní košile jsou prostě sexy a absolutní must tohoto léta a mají navíc ještě tu výhodu, že je budete moct využít nejen v létě, ale i na podzim.

Zdroje: www.forever21.com, www.nastygal.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu