High Heels Less aneb ladně a svůdně bez podpatků!

High Heels Less aneb ladně a svůdně bez podpatků!

21. července 2012, vysoké podpatky, high heels less, boty bez podpatků, boty na platformě, chybějící podpatky, boty, boty na podpatku

Sponzorované odkazy

High heels less neboli dámské boty bez podpatku. Určitě jste v poslední době nějaké takové zahlédla ve výloze nebo v některém z módních časopisů. Jsou teď vysoce módní. Jak přesně vypadají? Jedná se o dámské boty na platformě, ať už páskové nebo lodičky, a jejich typickým poznávacím znakem je chybějící podpatek. Platforma bývá hodně vysoká, aby vytvářela dostatečnou stabilitu. Jestliže jste menšího vzrůstu, tak právě tyto trendové botičky vám vykouzlí krásných pár centimetrů navíc.

Určitě si kladete otázku, jak se v takových botách chodí a zda je to vůbec možné? Můžeme jen potvrdit, že jsou překvapivě pohodlné. Zvlášť dámy ty z vás, které jsou zvyklé chodit na podpatcích, je ocení. Pro ostatní ženy to může být trošku nezvyklá chůze v takto vysokých botách, ale vše je o cviku a zvyku. Jakmile si noha zvykne na určitý sklon chodidla, budete se cítit jistěji a chůze vám nebude dělat problémy. Každý člověk by měl správně našlapovat přes špičky, ale to málokdo z nás dodržuje a většina lidí našlapuje přes patu. Jelikož tyhle high heels nemají podpatek, tudíž se nemůžete spoléhat na stabilitu a pohodlnou opěru pat, donutí vás to spoléhat na své nárty a špičky. Nejenže vás tyhle boty dokonale naučí chůzi na podpatkách (i bez podpatků), ale můžou vám pomoci k celkové správné chůzi vůbec. Navíc díky této poctivé chůzi po špičkách si zpevníte lýtka. Pozor si dejte ve městech na dlažební kostky – ikdyž se vám nemá kam zabořit podpatek, protože žádný nemáte, může být chůze po tomto povrchu nepříjemná a kotníky vratké.

Doufáme, že jako milovnice bot si alespoň jeden pár pořídíte. Budete vskutku originální a velmi trendy. Vybrat si můžete barevné páskové, ocvočkované, s třásněmi nebo různými vzory. Čím výraznější, tím lepší! V Evropě móda high heels less teprve započala, můžete být mezi prvními, proto neváhejte!

Zdroje: www.karmaloop.com, www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu