Líčení na letní párty

Líčení na letní párty

29. července 2012, líčení na párty, letní makeup, originální make up

Sponzorované odkazy

Jsou svůdné, vášnivé a sexy. Procházejí večírky jako královny, v krásných minišatech, na závratně vysokých podpadcích a s úžasným make-upem. Takové jsou mnohé modelky v reklamních kampaních kosmetických firem. S nadšením si běžíme koupit onu zázračnou řasenku a následně smutníme nad faktem, že výsledek není stejný jako v televizi.

Samotné kosmetické přípravky nevykouzlí bez snahy vytoužený efekt. Navíc konkrétně dekorativní kosmetika skrývá nejedno úskalí. Každý produkt bychom měli dobře prozkoumat než se rozhodneme pro jeho koupi. K dispozici máme tekuté linky, makeup v podobě kuliček, rtěnku s leskem i bez lesku, stínky z třpytkami i bez nich atd. Jsou určité kusy, které z dekorativní kosmetiky budeme využívat každý den, ale zároveň i takové, které se hodí třeba na super letní párty.

Líčení na párty nebo večerní líčení dovoluje popustit uzdu fantazii. Avšak právě taková fantazie vyžaduje trochu cviku. Sebelepší kosmetické přípravky nám úspěch nezaručí. Na štěstí nemusíme s radami běhat ihned ke kosmetičce. Můžeme se pokusit vytvořit originální líčení pomocí některého z videí, které jsou běžně dostupné na internetu. Navíc jsou některé techniky až překvapivě snadné.

Svůdný leopard

Velmi mne zaujaly zcela originální „leoparní oči.“ Jedná se o skvělý nápad, který navíc ani není složitý.

Butterfly makeup

Motýlí makeup je něžný a hodí se na příklad na letní plážové párty. Motýlci sice vyžadují značnou zručnost, ale určitě stojí minimálně za dva až tři pokusy.

Jemné večerní líčení

Kouřové líčení patří stále mezi nejoblíbenější zpsoby líčení, ale proč jej trochu neoživit?

Nechte se inspirovat vyzkoušejte něco nového. Líčení párty může být odvážné a můžete z něj učinit dominantní prvek celého looku.

zdroj: thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu