Léto je ve své půlce, nakupte bikiny ve slevách!

Léto je ve své půlce, nakupte bikiny ve slevách!

31. července 2012, plavky, bikiny, dámské plavky

Sponzorované odkazy

Plavkové trendy se neúprosně nemění tak často jako ty u normálního oblečení. Pokud si jeden rok koupíte jeden krásný pár, v případě že si ho nezničíte, ho budete nosit i dalších několik let. Nikdy ale není na škodu inspirovat se a něco módního si do sbírky pořídit. V rámci právě probíhajících slev se vám to jistě vyplatí.

Určitě doma máte alespoň jedny trojúhelníkové plavky, které se nikdy neztratí. Na pláži nebo na koupališti jistě přivedou pozornost okolí a celá postava v nich vypadá úžasně.

Nesmrtelný top plavek s kosticemi a košíčky nesmí v šatníku chybět žádné majitelce velkého poprsí. I když se řídí podle jednoho střihu, nemusí být vůbec nudný, zajímavé vzory a barvy udělají své.

Krásné a praktické jsou bandeau plavky, díky kterým se nemusíte trápit se sundáváním a následným navlékáním ramínek od podprsenky, a tím, že budete mít vypálený vzor plavek. Úžasně vypadají na majitelkách malých prsou. Pokud hodláte řádit ve velkých vlnách, asi to ale nebude to pravé ořechové

Možná vás zaujme dnes už u plavek běžný pin-up styl 50. let. Oproti jiným se řídí pevnými pravidly, a těmi jsou zvýšený pas u kalhotek a zavazování za krkem, střih podprsenky už je ale na vás.

Pokud si nejste příliš jistá svou postavou, slušet budou právě vám. Zakryjí problémové partie vašeho těla, jako je třeba větší bříško a zvýrazní plné ženské křivky.

Jaké plavky jsou tedy skutečně trendy? Trendům podléhají spíše barvy a vzory než střihy. Tento rok jsou na výsluní ty neonové a pastelové.

  • plavky s volány- je jedno kde a kolik, příliš se ale nehodí k velkým prsům a širokým bokům, kterým ještě přidává na objemu
  • třásňové plavky- pozor by si měly dát ženy s krátkýma nohama- ještě více je zkrátí
  • plavky na jedno rameno- v roce 2009 došlo k jejich znovuobjevení, od minulých let je ale rozdílem to, že je trendy široký pruh místo dřívějšího úzkého.
  • plavky se zavazováním uprostřed hrudníku

zdroj: asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu