Šaty à la 50.léta, to je Lazy Eye

Šaty à la 50.léta, to je Lazy Eye

1. srpna 2012, šaty à la 50. léta, retro oblečení, šaty Lazy Eye, retro, Lazy Eye, retrošaty, retrosukně, 50.léta

Sponzorované odkazy

Lazy Eye jsou retro šaty a sukně ušité podle původních střihů z 50.let. Jsou vyrobeny z bavlny, a proto jsou praktické na údržbu. Každý kus je originál a sluší každé ženě. Šaty i sukně z kolekce Lazy Classic jsou určeny pro každodenní nošení – do práce, na piknik s přáteli, na rande i na procházku se svým domácím mazlíčkem. Naopak u kolekce Lazy Diva narazíte na společenské a svatební šaty. Věříme, že si je zamilujete.

O PŮVODU LAZY EYE

Lazy Eye je rodinná značka, která vznikla velmi spontánně teprve nedávno – na jaře 2012 v Praze. Šaty a sukně jsou ušity s láskou (jak jinak) podle originálních střihů z 50.let ze současně dostupných materiálů, tzn. bavlněné plátno. To je velmi praktické na údržbu, protože se dobře pere, žehlí a je příjemné na omak a šetrné k pokožce. Každý ušitý kousek je originál, od jednoho vzoru látky vznikají vždy maximálně tři kusy outfitů s odlišným střihem. Oblečení Lazy Eye je velmi ženské, originální, pohodlné a ležérní. Na někoho může působit příliš konzervativním dojmem, na jiné zase naopak výstředně a extravagantně – vždyť jsou to střihy šatů a sukní z 50.let! Těšit se můžete na připravovanou novinku – svatební šaty Lazy Eye.

Cena šatů se pohybuje okolo 4 500 Kč, anebo si je můžete přímo v pražské prodejně zapůjčit za poplatek a složení zálohy (pro případ, že by se šatům nebo sukni cokoliv stalo). Na přání klientek vám Lazy Eye může zajistit i kadeřníka, který vám vytvoří dobový účes, popřípadě make-up artistku. Prodejnu oblečení Lazy Eye naleznete u Divoké Matky na Hybešově 2 v Praze 8 a nebo na Krymské 29 v Praze 2. Pokud nejste z Prahy, můžete zavolat nebo poslat e-mail a pak už je vše pouze na domluvě.

Snahou a účelem Lazy Eye je, aby šaty a sukně byly běžně nositelné a citily jste se v nich dobře. Inspirací jsou například Marylin Monroe nebo Audrey Hepburn.

Jen si představte tu projížďku v šatech Lazy Eye, v kabrioletu a se svou drahou polovičkou. V šatech a sukních Lazy Eye se vrátíte o pár desítek let zpátky a okusíte tak jedinečnou atmosféru padesátek.

Zdroje: www.lazyeye.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu