Tankini a monokini - plavky pro boubelky

Tankini a monokini - plavky pro boubelky

4. srpna 2012, plavky pro plnoštíhlé, plavky xxl, plavky pro boubelky, boubelky, plavky, tankini, monokini

Sponzorované odkazy

Polovina léta je za námi, a proto ještě využíváme každého slunečného dne k opalování a koupání. Některé z nás už mají dovolenou u moře za sebou, jiné to teprve čeká. Jenže řešíte problém – máte pár kil navíc a nevíte, které plavky by pro vás byly vhodné, aby zakryly drobné nedostatky a zároveň byly slušivé? Nebojte se, skutečně nebudete muset do neoprénu. Máme pro vás trendy tipy, ve kterých budete mít postavu k nakousnutí. Představujeme vám tankini a monokini.

TANKINI

Co jsou vlastně tankini? Tankini vznikly z bikin, jediný rozdíl je v tom, že tankini vám zakrývají bříško. Takže to vypadá, jako byste na sobě měla slušivý top, ve kterém však navíc můžete do vody. Střihů a barev je nespočet. Při výběru tankin dbejte na důkladný výběr podprsenky. Nechte si v obchodě poradit s velikostí. Ramínka si můžete uvázat za krk, budete mít holá záda a krásně se opálíte. Pokud máte širší boky, zvolte vrchní část plavek vzorovanou a nebojte se barviček. Určitě se nedržte zásady, že černá zeštihluje a proto se nutně musíte obléci do černé barvy od hlavy až k patě. Naopak – čím nápaditější a výraznější top zvolíte, tím víc odvedete pozornost od přebytečných kil a většina si toho ani nevšimne. Pokud je vaší problémovou partií zadeček, zkuste stahovací spodní díl plavek. Krásně vám vytvaruje zadeček a navíc ho zpevní. Vrchní díl tankin může být trošku delší než do pasu, aby odvedl pozornost od problémové partie. Tankini jsou prostě kouzelné.

MONOKINI

Monokini zná asi většina z nás – jedná se o plavky vcelku. I zde si můžete vybírat ze spousty střihů, podle toho, který nejvíc lichotí vaší postavě. Monokini mohou být vykrojené na bocích, některé mají hlubší výstřih na zádech nebo na prsou. Meze se nekladou. Vybírejte si zkrátka takové plavky, které zdůrazní vaše přednosti. Jestliže máte krásná prsa, nebojte se většího výstřihu, který odvede pozornost od problémové partie. I tady platí – nebojte se barev a vzorů. Svůj plážový outfit došperkujete doplňky, a když půjdete do města, stačí si uvázat pareo.

Zdroje: www.bonprix.cz, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu