LITEX - plavky přímo z Česka!

LITEX - plavky přímo z Česka!

6. srpna 2012, Litex, plavky, léto, bikini, monokiny, jednodílné plavky, pásnké plavky, dámské plavky, dětské plavky

Sponzorované odkazy

Léto ještě nekončí, a proto není ani pozdě na nákup nových plavek. Ty z vás, které si počkaly, určitě neprohloupily. Jednak můžete využít první várky letních slev a navíc jste si mohla v klidu vybrat ty pravé pro vás, aniž byste se musela prát v obchodě s prvním představováním kolekcí plavek pro léto 2012. I my však pro vás máme jeden skvělý tip na koupi plavek – představujeme vám plavky české značky LITEX.

LITEX je oblíbená česká značka s již dvacetiletou tradicí. V sortimentu naleznete plavky dámské, dětské a pánské, dále spodní prádlo, sportovní oblečení a doplňky a také těhotenskou módu, včetně plavek. Kolekce plavek pro léto 2012 obsahuje jednodílné a dvoudílné modely, u kterých lze velikostně, střihově a barevně kombinovat, neboť vrchní a spodní díl plavek se prodává zvlášť. Značka LITEX má v oblibě zářivé barvy a nápadné vzory, neboť léto je hravé a veselé. Ani dámy s plnějšími tvary nebo dámy v nejlepších letech nepříjdou zkrátka – sortiment značky Litex je opravdu rozsáhlý. Ceny plavek jsou navíc velice příznivé. Pokud chodíte pravidelně plavat a sháníte se po vhodném modelu plavek, doporučujeme jednodílné sportovní plavky LITEX, které jsou kvalitní a určitě s nimi budete spokojená. I trendové monokiny různých vzorů v obchodě naleznete. LITEX také nabízí šití plavek na zakázku. Jestliže máte tedy jasnou představu o tom, jak by vaše letní plavky měly vypadat, neváhejte se vydat právě sem – odměnou vám budou plavky snů z kvalitního materiálu.

Dále vám tato značka nabízí velké množství slev předchozích kolekcí, kde skutečně nakoupíte za pár „kaček“. Veškerá nabídka plavek v e-shopu je dostupná skladem a připravena ihned k odeslání. Prohlédnout si virtuální katalog můžete přímo na stránkách výrobce – www.litex.cz. Při nákupu v e-shopu za víc než tisícpětset korun máte poštovné zdarma po celé České republice. Které z modelů plavek LITEX pro léto 2012 vás učarovaly nejvíc?

Zdroje: www.litex.cz, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu