Na pláž i k vodě jedině s trendy taškou

Na pláž i k vodě jedině s trendy taškou

8. srpna 2012, plážové tašy, tašky k vodě

Sponzorované odkazy

Léto je v plném proudu a spoustu lidí, možná i vás, dovolená do teplých krajin teprve čeká. Pokud po ní máte, nemusíte přestávat číst, tašky k vodě můžete užít kamkoliv, klidně i na koupaliště nebo rybník ve vašem městě. Možná máte štěstí a patříte k lidem, kteří vezmou do ruky ručník, opalovací krém a vyrážejí směrem k pláži. Kam si ale dát mobil, podložku na pláž, drobné, pití, občerstvení, časopisy, knížku a další drobnosti, bez kterých se ti náročnější z nás neobejdou?

Kabelek není nikdy dost, nová se vám bude v šatníku určitě vyjímat. Pořiďte si takovou, za kterou se nebudete muset stydět a zároveň takovou, kterou nemusíte omezovat jen na nošení k vodě, ale klidně v ní můžete vyrazit i na procházku nebo nákupy do města. Přece si vaše krásné plavky nenecháte zazdít ošklivou taškou. Inspirujte se!

Hlavně, prosím, zapomeňte na mdlé odstíny, k létu patří veselé barvy a rozmanité vzory. Možná jste minimalistka nebo vyhledáváte jakékoliv doplňky jen v neutrálních barvách a pestré květinové vzory vás odpuzují, nemluvím ale jen o nich. Taška prokoukne třeba i díky zajímavému designu, prošívání nebo střízlivým ozdobám.

Stálicemi jsou jednoznačně tašky v námořnickém stylu s kotvami, lanky v podobě uchou a jinými ozdobami v klasických červeno-modro-bílých proužcích.

Dát si pozor musíte hlavně na to, aby vámi zvolená taška byla dostatečně velká, nejlepší také bude, pokud si pořídíte tašku z přírodních materiálů (kromě kůže) nebo látky, kterým vlhké plavky a ručník nijak neuškodí a písek z nich můžete jednoduše vytřepat. Oblíbené jsou hlavně slaměné nebo jutové zaplétané tašky. Vyberte si nějakou s pěkným detailem, třeba mašličkou, korálky, flitry, barevně nebo i materiálem odlišenými uchy nebo celkově přebarvenou, fádnost určitě nefrčí.

zdroje: www.ebags.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu