Humanic podzim 2012

Humanic podzim 2012

15. srpna 2012, humanic 2012

Sponzorované odkazy

Podzimní kolekce oblíbené značky Humanic ovine dámské nohy vintage vánkem dávných časů a současně jim nabídne aktuální must have trendy sezóny. Pánové si mohou vyšlápnout do podzimních dnů ve stylu heritage i denim. Vydřená kolekce přináší (jak už je zvykem) také casual kousky pro běžné nošení, které nepodléhají příliš trendům a drží si svou nadčasovost.

Obchody Humanic vždy pokochají ženské oko. Vstoupíme do obchodu a hned spatříme na jedné straně elegantní logičky, na jiné pohodlné botasky, v dalším koutě nás lákají polobotky a zapomenout nelze na všudypřítomné pantofle, vhodé i na domácí nošení. Prodejny Humanic skrátka vždy nabízejí široký sortiment, ze kterého si lze většinou dobře vybrat.

Ani mužské pokolení nezoufá a vybírá z elegantních polobotek, značkových tenisek nebo trendy kotníčkových bot.

Ale kolekce podzim 2012 nabízí něco mnohem víc. Srší z ní módnost, styl, osobitost a opomenuty rozhodně nejsou aktuální trendy.

Dámská kolekce Humanic 2012

Kolekce Vintage glamour je inpirována elegantním stylem 70. let a vrací tak na prodejní pulty širší podpatky a kulaté špičky. Boty jsou kombinovány především s výraznými barevnými punčochami a dostávají tak moderní ráz.

Celý look lze doladit pomocí „Funky“ kabelek a nebo vytvořit elegantní městský styl pomocí ostatních „city“ kabelek.

Kolekce Jet set přináší pravé must have kousky letošního podzimu. Mezi ně patří na příklad lodičky se cvoky. Trendy jsou také průhledné či stříbrné podpatky – i ty Humanic v podzimní nabídce představí zákazníkům.

Pánská kolekce Humanic 2012

Kolekce Denim Rush přináší originální kousky od známých značek jako je Vans nebo Converse. Na podzim by vám rozhodně neměly chybět boty sneakers s vyvýšenou podrážkou.

Nejvyšší eleganci si lze dopřát s kolekcí Heritage, která se sice inspiruje staršími trendy, ale nabízí velmi moderní a kvalitní obuv.

Casual móda vyžaduje především pohodlné oblečení i obuv. Humanic přidává k pohodlý ležerní a trendy styl.

Zdroj: www.shoemanic.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu