Pozvědněte své tvary! / Letní šaty pro plnoštíhlé

Pozvědněte své tvary! / Letní šaty pro plnoštíhlé

12. srpna 2012, šaty pro plnoštíhlé, letní šaty

Sponzorované odkazy

Máte kila navíc, která ne a ne zmizet a chcete se pěkně obléci, ale nevíte jak na to? Největší chybou, jakou můžete udělat, je to, že se budete balit do širokých pytlovitých šatů bez tvaru, které z vás udělají „stan“. I když máte výraznější křivky, které chcete za každou cenu skrýt, lepší budou přiléhavé (ne upnuté!) šaty, které je vhodně zvýrazní. Naučte se kouzlit a vydat z vaší postavy maximum!

Na jaké střihy se zaměřit?

  • Nejlepší volbou pro vás budou šaty, které jsou pod prsy přestřižené a až dolů jsou volné. Dokážou skrýt široké boky, větší bříško i větší stehna. Pokud se vám jejich jednoduchý střih zajídá, můžete třeba experimentovat s různými materiály nebo zvýrazněním a průstřihy na zádech.
  • Zaměřte se na to, co vám mohou majitelky jiných postav závidět – hezká plná prsa. Zapomeňte na šaty upnuté až ke krku a pořizujte si ty s výstřihem, třeba do V, který vám prodlouží krk, zjemní partie horní části těla a k tomu budete vypadat pekelně sexy.
  • Nikdo ze sebe dobrovolně nechce dělat „krabici“, proto je důležité zvýraznit pas a vytvořit tak opticky linii přesýpacích hodin. Všitá stuha nebo kontrastující pruh látky dělají zázraky, šaty si ale můžete koupit i volné a pro zvýraznění pas si doprostřed zapnout tenký pásek, který svou úlohu také hravě splní.
  • Chcete se řídit posledními trendy, ale myslíte, že na ně nemáte postavu? Nesmysl. Trendy peplum šaty a sukně si nemusejí dovolit jen vysoké a štíhlé ženy, zkuste je i vy a nebudete litovat!
  • Zavinovací šaty nikdy nezestárnou, tak o nich nepochybujte. Budou vám slušet!
  • Nezatracujte zbytečně mini délku. Pokud máte krásné nohy, proč je nezvýraznit?
  • Ve výběru šatů pro plnoštíhlé hrají svou velkou roli materiály – ne každé vám budou lichotit. Těsné úpletové šaty raději přenechejte jiným ženám, nedají všemu tělu žádnou oporu a nechtěná kila navíc ještě zvýrazníte. Stejný případ jsou také hrubě pletené vlněné šaty, které se k vám také nehodí.

zdroj: asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu