Maxi délky sluší všem! / Maxi šaty, sukně i kalhoty

Maxi délky sluší všem! / Maxi šaty, sukně i kalhoty

11. srpna 2012, maxišaty, maxi sukně, maxi kalhoty

Sponzorované odkazy

Nejste příznivkyní skinny kalhot, které se na nás valí ze všech stran? Dáváte přednost spíše pohodlí a volnosti? Zkuste maxi kalhoty a určitě nebudete litovat. Není pravdou, že se hodí pouze ke starším silnějším ženám, slušet budou i vám a budete za elegantní dámu.

Ráda se cítíte žensky a kalhoty nejsou nic po vás? Pak vám v šatníku za žádnou cenu nesmí chybět** sukně a šaty v maxi délce**. Jsou skvělou volbou pro všechny věkové kategorie a typy postav, umí korigovat každou maličkost a sluší všem.

Nezahalujte se do tmavých barev! Z barevné škály si vybírejte šťavnaté odstíny, které k létu neodmyslitelně patří, trendy pastelové barvy nebo romantické pudrové, které budou krásně kontrastovat s opálenou pokožkou. Zvířecí vzory jsou nesmrtelné a k šatům a sukním se hodí obzvlášť.

Maxi šaty užijete nejvíce v parných dnech, jsou vzdušné a příjemně chladí, proto je asi nejvíce oceníte na dovolené. Velkým plusem je to, že s sebou nemusíte brát tuny oblečení, stačí několik málo doplňků a šaty budou každý den vypadat jinak, experimentovat můžete třeba s klobouky. U sukní platí to stejné, i s jednoduchou sukní a topem vykouzlíte nemožné.

Až léto definitivně skončí, do skříně je ještě neschovávejte! V zimě si jich příliš na normální nošení neužijete, na podzim v nich ovšem můžete zářit dále. Přidejte k nim koženou bundu nebo kabátek a budete za hvězdu. Nejkrásnější forma šatů a sukní je ta, která skrývá boty a sahá až po celá chodidla. Všechno má ale svá pro a proti, po delším vymetání zaprášených ulic už zdaleka nebudou vypadat tak pěkně, jako když jste si je pořizovaly. Rozhodně ale záleží na materiálu, v tomto případě jsou bavlněné šaty nevhodné, šifon a hedvábí se ale budou chovat jinak. Maxi šaty a sukně jsou darem pro ženy s nedokonalou postavou, které chtějí určité partie skrýt. Bříško, zadeček, boky, stehna – to vše zmizí jako mávnutím proutku. Pokud jste příliš nevyrostla, pár centimetrů můžete nahonit botami na podpatku nebo na klínku. Majitelky malých prsou nemusí dále smutnit, šaty se žabičkováním nebo aplikací v oblasti prsou vám určitě pomůžou.

Máte krásné nohy a chcete je zvýraznit? Zkuste průhledné materiály! Budete vypadat jako víla.

zdroje: asos.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu