Květinový potisk na podzim? Proč ne!

Květinový potisk na podzim? Proč ne!

16. srpna 2012, H&M, Mango, Květinový vzor, Květinový potisk na podzim

Sponzorované odkazy

Květinový potisk si získal rychle mnoho nadšenců. Zejména v kombinaci s vintage retro stylem začala jeho hvězda slávy rychle stoupat k výšinám. Roztomilé korzety, šaty, volné letní kalhoty a ležérní pánské košile. Nejdená se ovšem o trend, který by chtěl rychle zmizet z prodejních pultů. Obecně vintage styl je stále oblíbený a i květinové potisky vídáme v nemalé míře ve výkladních skříních.

Květinový vzor v podzimních kolekcích 2012

Podzim 2012 přinese svěží obměnu květinových potisků. Částečně vymizí pestré barvy a hawajské vzory a do popředí se dostane elegnce a jemná smyslnost. Elegantní ráz nabídnou předevšám bílé a černé barvy, které umírní celkový look daných kusů. Čekejí nás tak zajímavé kolekce a zakoupíme je téměř ve všech menších krámech i velkých obchodních řetězcích.

Mango v zajetí elegantních květů

Značka Mango nabízí v první řadě halenky a košile s potisky květů. Nejčastěji na černém podkladu a s potiskem velkých květů. Většinou se jedná o příjemný kontrast mezi černou a výraznou barvou potisku květů jako je červená, zelená nebo trendy modrá.

K dostání jsou také potisky s drobnými romantickými květy, vhodné zejména pro každodenní nošení.

Květinový potisk v kolekci H&M

Kolekce je pestrá a obsahuje sexy modely i decentí kousky, které lze bez problémů využít jako byznys módu.

Součástí je široký výběr z květinových kalhot. K nim lze zakoupit i stejně potisknuté triko, ale držme se hesla, že méně je někdy více.

Decentní kolekce šatů a sukní s potisky květin potěší každou romantickou duši. Střihy jsou jednoduché i potisky nebudí velkou pozornost. Nicméně zpracování je kvalitní a provedené do detailů.

Květinové potisky stále vedou. Jen se dostává prostoru klasickým barvám jako je černá a bílá. Určitě bysme měli co nejdříve prozkoumat obchody, aby nám neutekl vysněný kousek.

Zdroj: www.hm.com , www.mango.com , Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu