Velké kabelky hitem podzimu 2012

Velké kabelky hitem podzimu 2012

18. srpna 2012, Velké kabelky, kabelky podzim 2012, kabelky Mango, kabelky Zara

Sponzorované odkazy

Kabelky jsou nezbytnou součástí každé ženy. Sportovní ráz sice podporuje nošení batohů, ale i tak si drží kabelky privilegium. Každou sezónu se dočkáme nějaké novinky na trhu. Ať už se jedná o pozměněný design, tvar, materiál. Velké kabelky nejsou extra překvapením. Mnohé z nás je nosí bez ohledu na trendy celý život, protože se do nich zkrátka vejdou všechny nezbytnosti. Podzim 2012 se ale těší oblibě velkých kabelek více, něž v předchozích letech. A je opravdu o co stát. Návrháři se vyznamenali a k dostání jsou různé zajímavé modely.

Velké kabelky Zara pro podzim 2012

Značka Zara přináší pro podzim 2012 velmi jednoduchý design kabelek, které jsou přímo stvořené pro nákupy. Převážně mají pevnou konstrukci a zajímavý tvar. Barvy jsou střídmé v odstínech černé, hnědé případně béžové.

Některé kabelky připomínjí tvar košíku a zajisté všem zpříjemní nákupy. Ostatně od nakupování i převzaly kabeky název Shopping bag. Vejde se do nich skutečně téměř vše a kromě nakupování je můžeme pohodlně využít na běžné nošení do práce.

Casual kabelky Mango

Pokud se poohlížíme po praktické vetší kabelce, která se hodí na nejednu událost, určitě bychom měli zavítat do obchodů Mango. V podzimní kolekci se objevují neutrální kabelky větší velikosti s pevným i volnějším tvarem.

Jak pohodlně nosit velké tašky?

Je pravda, že se do obliby dostala velká psaníčka, která není zcela snadné nosit, ale téměř každná větší taška obsahuje ještě dlouhé ucho, které pohodlně přehodíme přes ramena.

Velké tašky se ale běžně nosí také v rukou, podobně jako cestovní zavazadlo. Každá kabelka může splňovat jiný účel. Na pracovní dokumenty je vhodnější pevnější konstrukce kabelky, kdežto na nákupy či při koupi sportovní kabelky na nákupy lépe využijeme tzv. vaky. Vak nemá pevné dno ani strany a vše se v něm snadno ztratí. Nechceme-li nekonečně v tašce pátrat, zvolíme raději kabelku z pevnou konstrukcí.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu