Dámské bundy podzim 2012 - kožené, džínové ale i sportovní

Dámské bundy podzim 2012 - kožené, džínové ale i sportovní

21. srpna 2012, dámské bundy podzim 2012. bunda Bershka, bunda Mango, bunda Zara, podzimní bunda, kožená dámská bunda, křivák, džínová bunda, sportovní dámská bunda

Sponzorované odkazy

Podzimní sezóna sice ještě nepropukla, ale právě nyní je nejvhodnější doba ukořistit perfektní podzimní bundu. Butiky i módní řetězce vybalují každý den nové zboží, mezi nímž se třpytí nové modely dámských bund. Můžeme pochopitelně vyčkávat atraktivní slevy, a zároveň počítat s faktem, že výběr bude limitovaný.

Co nabízejí známé módní značky ve svých kolekcích – jaké budou letošní dámské podzimní bundy?

Dámské podzimní bundy Zara

Znčka Zara letos vsadila na kožené bundy, džísky a military styl podzimních bundiček. Na bundách najdeme mnohdy cvočky, které jim dodají punkového ducha, džísky mají zase decentně ošoupané praní a drží se klasického střihu. V nabídce najdeme i tzv. křiváky. A abychom měli trendy ucelené, bundy značka kombinuje často s kalhotami se sníženým sedem.

Dámské podzimní bundy Mango

V obchodech Mango nás potěší velmi široká nabídka dámských kožených bund, které nabízí v různých střizích a barvách. Nejčastěji se objevuje neutrální černá a hnědá barva. Bundy zdobí převážně zipy a větší límce.

I Mango v podzimní kolekci nabídne džínové bundy v tmavých i světlých praních.

Dámské podzimní bundy Bershka

Hravá a mladistvá Bershka přichází v nové kolekci s velkým výběrem podzimních bund. Kožené dámské bundy mají originální střihy a důraz je dále kladen na výrazné detaily.

Stejně tak džínové bundy zvedají křídla kreativity a odpoutávají se od klasické modré džínoviny a taktéž se jim dostává zajímavých prvků zdobení. V podzimní kolekci Bershka se objevují i kousky s výrazně světlou džínovinou.

A co sportovní dámské bundy? I ty se v obchodech Bershka pomalu objevují.

Podzimní dámské bundy 2012 tedy zahrnují zejména kožené bundy, často ve střihu „křivák“ a zdobené cvoky. Úspěšným návratem stále procházejí džínové bundy, u kterých se dává přednost klasickému provedení a nepatrným detailům. V nabídce značek nalezneme i jednoduché sportovní a elegantní podzimní bundy.

Zdroj: www.mango.com , www.zara.com , www.bershka.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu