New Yorker kolekce podzim 2012

New Yorker kolekce podzim 2012

18. srpna 2012, kolekce New Yorker podzim, New Yorker oblečení, New Yorker podzim 2012

Sponzorované odkazy

Značka New Yorker se zaměřuje především na mladší zákazníky. V jejích řetězcích nalezneme oblíbené oblečení Fishbone, Amisu a Smog nebo značku prádla Censored. Trendy oblečení jde ruka v ruce s nižší cenou. V obchodech lze zakoupit i šperky a jiné doplňky – obuv, tašky či klobouky a čepice. Kolekce jsou téměř vždy velmi výrazné a opírají se o aktuální módní novinky. Kolekce pro podzim 2012 přichází i s něčím navíc.

New Yorker a kolekce Dirndl 2012

Sladké kam jen se podíváme. Třpytky, srdíčka a trocha kýče vytvořily kolekci Dirndl, která zahrnuje oblečení i doplňky. Toužíte-li po kabelce ve tvaru srdíčka, letos jí u New Yourker zaručeně seženete.

Stejně tak i náhrdelníky a jiné doplňky. Nechybí roztomilé spodní prádlo, možná pro někoho až příliš sladké. A jako neméně sladká tečka jsou k zakoupení i džínová saka se srdcovými knoflíky.

New Yorker podzim 2012

V podzimní kolekci značky New Yorker se setkáme s dlouhými a vytahanými svetry, sportovními bundami v přírodních barvách a také s vestami či podzimními kabátky. Letos také nemohou chybět džinové bundy a košile.

Barvy oblečení v prodejnách New Yorker nebudou na podzim příliš výrazné. Kolekce je založena spíše na tlumených přírodních tónech.

Ochutnávka šperků podzim 2012

New Yorker doslova navařil novou kolekci šperků podzim 2012. Měla by lahodit všem smyslům již na první pohled. A taková je i její reklamní propagace. Dortíky, luxusní snídaně, drinky, ale také rozkošný psík ovinutý šperky.

K dostání bude vše, po čem bychom mohli zatoužit – brože, náhrdelníky, prsteny a jednoduché trendy doplňky pro pány.

Spodní prádlo New Yorker

Obliba spodního prádla New Yorker je poměrně velká. Značka nabízí různá velikostní provedení v dobře padnoucích střizích. Podzim bude letos barevný. Zůstává trend pastelových barev, jen v poněkud sytějších odstínech.

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu