Pánské bundy a saka podzim 2012 – výběr největších trendů

Pánské bundy a saka podzim 2012 – výběr největších trendů

19. srpna 2012, pánské bundy podzim 2012, pánská saka podzim 2012, pánská móda, podzomní pánská bunda, pánské sako, sako Zara, prošívaná bunda, pánská kožená bunda, pánská džínová bunda

Sponzorované odkazy

Pánská móda se v Česku konečně začíná ubírat otevřenějším směrem a muži se již nebojí módních trendů. Pryč jsou časy volnočasové módy à la mikina nebo všudypřítomná šusťáková bunda. A ač je outdoorové oblečení kvalitní i pohodlné přeci jen jej čím dál tím častěji rádi vymění za elegantní bundu nebo sako. Nabídka značek pro sezónu podzim 2012 staví saka na přední pozice a co dodat – my ženy jsem za to zajisté velmi šťastné. Muži v obleku mají pro většinu z nás zvláštní kouzlo a sako je také součást obleku. V kombinaci s džínami nebo chinos kalhoty tak před námi stane šarmantní muž i během procházky městem i v pracovním prostředí.

Pánská saka a bundy Zara

Pokud se poohlížíte po trendovém kousku rozhodně navštivte obchody Zara. Podzimní kolekce zahrnuje pánská saka perfektního střihu a povedeného designového zpracování. Nechybí významný prvek letošní sezóny podzim/zima a to jsou cvočky.

Kdo nemá na podzim cvočky, jako by snad ani nebyl. Letos jsou opravdu všude a nosí se ke všemu.

I džínovina si znovu vydobyla své místo a nesmí na prodejních pultech chybět. Obzvláště džínové bundy jsou naprosto in. Zara navíc nabízí i džínová saka.

V loňské zimě se na pultech objevily opět prošívané bundy, které zprvu sklidily spíše rozpaky, ale dnes už je vítáme s větším nadšením. Jsou ideální do chladnějším podzimních dnů.

Pokud se vám ale sportovní styl prošívaných bund příliš nezdá, vytvořila Zara prošívané sako. Elegance a komfort v jednom.

A jako bonus tu máme prošívanou koženou bundu.

Pánské podzimní bundy od značky H&M

I nabídka H&M zahrnuje prošívané a kožené bundy. Velmi zajímavé jsou ale šusťákové bundy s nádechem retro stylu.

Značka nezapomněla ani na oblíbené „baseball“ bundy, u nichž se nebála využít efektu kombinace více materiálů.

H&M se není třeba obávat nedostatku pánských sak. Co takhle vyzkoušet sako v anglickém stylu?

Pánská saka a bundy jsou charakteristická pro podzim 2012 využitím materiálu kůže a džínoviny. Zdobí je velmi často cvočky nebo nášivky a vyznačují se dobrým střihovým propracováním, které svědčí linii. Trendy jsou pánské prošívané bundy i pohodlná bavlněná saka.

Zdroj: www.zara.com, www.hm.com, Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu