Co nabízí Zara na podzim 2012?

Co nabízí Zara na podzim 2012?

30. srpna 2012, Zara podzim 2012, nová kolekce Zara, oblečení Zara

Sponzorované odkazy

Značka Zara do malé skupiny ochodů, kam si můžeme zajít koupit oblečení pro jakoukoli příležitost. Kolekce běžně zahrnují basic kousky i elegantní pouzdrové šaty a společenské obleky.

Oblečení Zara téměř vždy působí uvolněně, nenásilně, lehce se kombinuje a ještě snadněji dodá člověku sebevědomí. Jednotlivé kousky mnohdy působí dojmem značkového oblečení na vysoké úrovni a střihy perfektně padnou.

Tým návrhářů značky** Zara** se i v podzimní kolekci vyznamenal. Je plná aktuálních trendů i univerzálních nadčasových kousků.

Nicméně je pravdou, že kolekce obsahuje jen málo kousků ve výrazných barvách. Převládá styl army – zelená, béžová, hnědá. Střihy a nápady jsou velmi zajímavé, ale barevnost dle mého názoru mohla být ještě zdařilejší.

Cvočky všude, kam se podíváme

Myslím, že nikdo letos nemůže přehlédnout trend cvočků. Tyto punkové detaily si získávají naše srdce, a tak se pomalu nebojíme trochu odvázat.

Cvočky na kabelce asi nikoho tolik nepřekvapí, ale letos si je užijeme především na botách a bundách. Tento trend si pochopitelně ani značka Zara nemohla nechat ujít.

Trendy kabáty, saka a bundy – pánské i dámské

V podzimních dnech potřebujeme mít vždy při ruce dobrou bundu. V obchodech Zara nalezneme především bundy kožené a džínové.

Velká nabídka zahrnuje také saka z různých materiálů s mnoha hezkými detaily. Pochopitelně jsou k dostání i zcela jednoduchá klasická saka.

Provedení kabátů je snad až dokonalé. Hodí se pro každodenní nošení k elegantnímu i sportovnějšímu oblečení. Saka i bundičky mají nápadité střihy a dobré zpracování.

Svetry – asymetrické, volné i klasické

Kolekce svetrů se také bravurně vypořádává s módními trendy. Na některých opět nechybí cvočky a často jim vévodí asymetrický střih.

Svetry pletené, na knoflíky, s výstřihem do písmene V… a ještě mnohem více. Nabídka je tak velká, že není lehké si vybrat. Najdeme v ní elegantní svetry do práce i svetry pro běžné nošení. Trendy a originální svetry samozřejmě také nechybí.

Stylové kalhoty Zara v kolekci podzim 2012

Originální dámské a pánské kalhoty potěší zejména milovníky módy a alternativního stylu. Máte rádi tepláky? Směle do nich, stále jsou in a ještě více v mužském provedení. Letos platí každopádně pravidlo – když kalhoty, tak velmi úzké.

To platí i pro kalhoty dámské. Směle tedy do střihu skinny!

Taktéž kalhoty se sníženým sedem. Usídlily se pevně v módní sféře a zřejmě jen tak nezmizí.

V obchodech Zara čekají žhavé podzimní trendy, tak hurá za nimi!

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu