Pánské podzimní trendy

Pánské podzimní trendy

22. srpna 2012, pánské oblečení, pánské trendy, pánská móda, trendy podzim 2012, minimalismus, etno, kraťasy, podzim, podzim 2012, pánské trendy 2012, košile, plimsolls, tenisky, kalhoty, džíny, jeans, trika, mikiny

Sponzorované odkazy

KOŠILE

Košile jsou v módě pořád, jen se nosí jinak. Jak? Nevhodnější volbou jsou odstíny modré, dále pak zemité jako je hnědá barva, khaki, pískově žlutá apod. Žhavým tipem jsou košile s potiskem. Převážně se bude nosit etno – nápaditější a originálnější vzory vedou. Kostky, proužky, puntíky jsou stejně trendy jako jednobarevné košile, avšak v oněch výše zmíněných barvách. A taková malá ale zásadní rada – dopínejte košili až ke krku. V létě se odhalovalo dost. Tento trend je převzat od hipsterů.

KRAŤASY

Dokud se nám výrazně neochladí, stále noste kraťasy. Užším střihem a délkou nad kolena rozhodně nic nepokazíte a nebudete out. Šedá barva se teď nosí nejvíce. Pokud máte podobné kraťasy už z předchozí sezóny, stačí je vkusně ohrnout nad kolena.

TENISKY PLIMSOLLS

Plimsolls jsou nízké sportovní látkové tenisky s gumovou podrážkou a šněrováním. Na podzim se budou nosit ke všemu – ke kraťasům i džínám. Trendy jsou potisky, ovšem pokud jim příliš nefandíte, klidně si pořiďte jednobarevné tenisky. Velký výber nabízí značka Vans, kde si určitě vybere každý ty své vysněné. Příliš neotálejte a vyražte na nákupy.

SKINNY PANTS

Džíny a kalhoty úzkého střihu k nám dorazily ze západu. Je to trošku nezvyk a velký skok od širokých k úzkým, ale věříme, že si je zamilujete. Vypadají skvěle a působí ležérním a elegantním dojmem. Výrazné barvy tentokrát nechte být a volte spíš šedou, tmavě modrou, hnědou, khaki nebo černou. Noste k nim tenisky plimsolls a úzký pásek.

MIKINY BEZ KAPUCE

Mikiny s kapucí jsou teď v módním pozadí a vedou ty bez kapuce. Působí elegantněji a jsou praktické – bez problému k nim můžete nosit bundu se zapínáním až ke krku nebo si pod ní oblečte košili. Využít je můžete v podstatě stejně jako kardigan. Vkusnou bavlněnou šálou nedbale omotanou kolem krku dodáte outfitu šmrnc. Své využití má určitě při sportu, na schůzku i do práce.

MINIMALISMUS

Krom potisků ve stylu etno vede spíš minimalismus. Jednoduché a čisté linie, prostý potisk triček a mikin. Geometrické vzory jsou samozřejmostí. Zde zásadně platí pravidlo „v jednoduchosti je krása“. Lehký futuristický nádech outfitu dotvoříte pomocí plastových doplňků.

Zdroje: Thinkstock, www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu