Dámská parka, nejlepší hřejivá volba

Dámská parka, nejlepší hřejivá volba

27. srpna 2012, dámská parka, dámské parky, bundy, dámské bundy podzim 2012, podzimní bundy, podzimní dámské bundy, asos, parka

Sponzorované odkazy

Parka v sobě spojuje elegantní kabát a sportovní bundu. Je vhodná na procházky do přírody nebo také na nošení do práce. Pokud jste nepodlehly kouzlu prošívané péřové bundy nebo kabátu, bude pro Vás parka to pravé, protože nepřidává na objemu a díky stahování v pase utváří štíhlou siluety.

Do nedávna byli mnohem více oblíbené krátké kabátky a bundy, ale podzimní parky si získávají stále větší oblibu. Není to jen tím, že se v obchodech objevují každý rok krásnější a propracovanější modely, ale je to také jejich hřejivou vlastností. Parka zakrývá velkou plochu těla, celá bedra, hýždě a stehna až ke kolenům.

Parka je mnohdy vybavena vnitřním odnímatelným kožešinovým pásem podél zipu, jež vypadá na rozepnuté parce naprosto dokonale. Pokud se však ochladí, můžete kožešinový pás, který je k parce připevněn suchým zipem, sundat a parku stáhnout v pase. Kožešina by po zapnutí parky přidávala zbytečně na objemu.

Lesklá parka sice vypadá stylově, ale bohužel může přidat nějaké to kilo navíc, naproti tomu matný povrch vypadá mnohem více elegantně. Praktické jsou také parky ve vojenském stylu v různých odstínech.

Parka s kožešinovým lemem podél kapuce vypadá velmi stylově, hodí se ale více do zimního období, které přináší sněhové přeháňky. V deštivém počasí více uplatníte slabší nepromokavou parku s kapucí a parka s límcem sice Váš účes v nepříznivém počasí neochrání, ale je velmi trendy. Nejlepší volbou je černá barva parky, protože je jako univerzální barva flexibilní. Barvám byste se však neměly brát! Letos zkuste například bílou, fuchsiovou, fialovou, tmavě modrou nebo vzorovanou.

Možné návrhy, jak nosit parku

Úzké kalhoty, flanelová košile, parka a vysoké nazouvací boty

Vzorované legíny, dlouhý jednobarevný svetr a rozepnutá parka

Úzké černé kalhoty, parka ve vojenském stylu a kotníčkové boty s kožešinou

Sukně o něco kratší než délka parky, punčochy a kozačky

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu