Must have, který si získal naše srdce – peplum podzim 2012

Must have, který si získal naše srdce – peplum podzim 2012

26. srpna 2012, šaty podzim 2012, šaty na podzim, podzimní šaty, podzim trendy, společenské šaty, peplum, šaty peplum, sukně peplum, Zara peplum, Bershka peplum, Mango peplum

Sponzorované odkazy

O trendu jménem peplum jste už v Luxurymagu četli. Volánek umístěný v pase si našel po celém světě mnoho fanoušků. Snad proto, že je schopen zamaskovat jisté nedostatky nebo možná z důvodu, že je tolik roztomilý. Nejedná se o prvek velící trendům léta, protože jeho popularita plynně přešla do podzimních kolekcí.

Peplum a hravé dívčí šaty

Nejprve jsme začali vídat rozverné dívčí šaty s originálním volánkem v pase nebo halenky. V tomto směru nastává na podzim v podstatě gradace. Značky nabízejí ještě více šatů a sukní ve stylu peplum a dávají jim nejrůznější barvy. Vyrazit můžete na příklad do obchodů Zara nebo Mango.

Prostor dostávají i střihy, a tak nalezneme šaty peplum s poodhalenými zády, se zipy nebo zajímavým řešením vrchní části.

Volánek a byznys móda?

Možná si říkáte, že tento prvek si může dovolit pouze štíhlá mladá dívka. To ovšem není pravdou. Peplum opravdu dokáže často zamaskovat mírné nedostatky postavy. Navíc velikost i střih volánků se liší. Vyzkoušejte různé druhy oblečení s peplum a nalezněte střih, který vám bude vyhovovat.

Podzimní kolekce značek nabízí topy, šaty i sukně peplum v elegantním stylu. Dokonce lze objevit i celý kostýmek – sukně a top v byznys stylu, který je ideální pro podzimní dny.

Peplum šaty jsou sexy a smyslné. Z roztomilých dívčích šatů může rafinovaný střih, černá barva a ostatní doplňky, vytvořit přitažlivý outfit.

Kam se peplum nosí?

Není třeba stanovit módě limity. Peplum není prvek, který by měl někoho pobouřit. Pokud je dobře zvolen celý outfit, můžete si jej dopřát při kterékoli příležitosti. K dostání jsou decentní a elegantní varianty, přímo stvořené do byznys světa. Na druhou stranu také objevíme sexy modely, s jejichž využitím lze počítat pouze na večírky.

Zdroj: www.zara.com, www.bershka.com, www.mango.com, www.nastygal.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu