Červená a vínová – barvy podzimu 2012!

Červená a vínová – barvy podzimu 2012!

31. srpna 2012, červená, vínová, podzim 2012, barvy podzimu, dámské podzimní boty, dámské kabelky, dámská saka, podzimní bundy, kalhoty, svetry, maxi svetry

Sponzorované odkazy

Po kombinaci černé a bílé je tu hned další fashion trend tohoto podzimu a tím jsou barvy červená a vínová. Tyto dvě barvy nejsou tak často kombinovány, a proto také těžko naleznete nějaký červeno-vínový obleček, ale můžete v těchto dvou barvách kombinovat více typů oblečení společně s botami a módními doplňky. Červená a vínová jsou skutečně skvělými barvami a můžeme být rády za to, že budou na podzim 2012 v kurzu, protože budou slušet každé ženě. Nezáleží na barvě vlasů ani pleti. Brunetky s tmavší pletí i zrzky s vybledlou pletí se ani jedné z těchto barev nemusejí obávat.

Svetry a svetříky

Jedním z druhů oblečení, které bude na podzim zapotřebí, jsou svetry. Tento podzim se budou nosit všechny druhy svetrů a svetříků. Stále in zůstávají po minulé sezóně propínací svetříky a novinkou jsou rošťácké ,,vytahané“ maxi svetry. Ty působí skutečně roztomile a krásně vás zahřejí. A jestli je alespoň vaše maminka či babička stejná jako ta moje, tak jí je líto něco vyhodit a nějaký ten ,,vytahaný“ svetr u ní ve skříni rozhodně najdete.

Bundy a saka

V brzkých ranních a pozdních večerních hodinách bude potřeba sáhnout i po teplejší bundičce nebo sáčku. Některým ženám, které chlad nesnášejí tak dobře, hold svetřík stačit nebude. Bundy červené a vínové barvy vypadají velmi originálně a nevšedně. Zaručeně se v nich neztratíte a v davu budete vyčnívat. Velkou výhodou bude, že si konečně budete moci koupit červenou či vínovou kabelku nebo boty stejné barvy! Protože k nim už budete mít, co nosit.

Kalhoty

červených a vínových kalhot musí být na první pohled unešená snad každá žena, protože jsou prostě fantastické. Žádnému jinému oblečení podle mého názoru tyto barvy nesluší tak, jako kalhotám. Na podzim se budou nosit především kalhoty úzké v jakékoli délce. Takže na nic nečekejte a pro nějaké červené či vínové si do obchodu rovnou skočte!

Kabelky

Bez kabelky se nejde obejít žádnou sezónu, to ví snad každá žena. Nevím, čím to je, že s sebou potřebujeme nosit o tolik více věcí, nežli muži. Jsme hold mnohem náročnější. Ještě že tak, jinak by textilní průmysl ztratil značnou část své marže. Červené a vínové kabelky jsou určitě už mnohým ženám známé a některá z vás je zajisté i vlastní. Takže je jen důležité vědět, že tento podzim jsou v módě, tudíž se s jejich předváděním snažte mnohem více než kdy jindy!

Boty

Velká závislost pro všechny ženy jsou boty. Potřebujeme jich stále víc, i když už nám třeba noha neroste. Jsme jimi posedlé tak moc, že se nám i stane, že si je koupíme a nazujeme si je jen jednou a to třeba jen při jejich zkoušení v obchodě. Jestliže se rozhodnete to s červenými nebo vínovými boty tento podzim zkusit, určitě to nebudete mít lehké s jejich sehnáním. Jestli je ale přece jenom někde naleznete, jejich nošení bude stát za to. Nezapomeňte je správně sladit.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kabelky, lodičky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu