Trendy kabelky pro podzim a zimu 2012

Trendy kabelky pro podzim a zimu 2012

4. září 2012, kabelky, trendy kabelky, tašky, psaníčka, podzim 2012, trendy, zima 2012, 2012, velké kabelky, kabelky s kožešinou, kožené kabelky, barevné kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelky jsou pro ženy jednou z věcí, kterých nikdy není dost. A protože se trendy každou sezónu mění, s jednou nebo dvěma kabelkami si nevystačíme v žádném případě. Na rozdíl od bot u nich nehrozí problémy se špatnou velikostí, a tak se stane opravdu lehce, že se do kabelky zamilujeme na první pohled a prostě si ji koupit musíme. Letní a plážové tašky už můžeme pomalu uklidit do skříně na příští rok a je tedy na čase poohlédnout se po nové kabelce, která nás bude zdobit během letošního podzimu a zimy. Abychom ale vybraly tu správnou (nebo správné), určitě nebude od věci podívat se na horké letošní trendy. Pojďme tedy na to!

Nechte kabelku zářit!

Barva hraje při výběru kabelky důležitou roli. Orientujeme se jak podle trendů, tak i například podle barvy kabátu, bot a podobně. A jakéže barvy jsou letos na kabelkách nejvíce in? Když pomineme klasické barvy podzimu, jakými jsou černá, hnědá a šedá, které díky jejich univerzálnosti nikdy z módy nevyjdou, bude podzim v tomto ohledu veselý. Letí totiž výrazné barvy jako tmavě žlutá, královsky modrá, nebo smaragdově zelená. V kombinaci s tmavým kabátem vypadají úžasně!

Hit číslo jedna: kožešina

Kožešina se stala jedním z hlavních trendů letošní sezóny a samozřejmě se nevyhnula ani kabelkám. Kožešina dodá tašce punc luxusu a elegance. Objevuje se jak v přírodních barvách, tak i ve výrazných odstínech a různá je i délka chlupů. Přestože jsou trochu náročnější na údržbu, vypadají tak úžasně, že za to rozhodně stojí!

Čím větší, tím lepší

V poslední době byly velké tašky posunuty do pozadí, ale letošní podzim je opět dostává na výsluní. Objemné kabelky jsou zpátky a my, co jsme zvyklé nosit v kabelce vše od laptopu, přes svačinu až po parfém, můžeme jásat.

Přes rameno!

Kabelky přes rameno se staly díky své praktičnosti velmi oblíbenými a jejich trend s námi pokračuje i letos na podzim. Jelikož jsou menší, vypadají velmi dobře ve výrazných barvách, potiscích nebo s nejrůznějším zdobením například v podobě kamínků či cvoků.

Stále trendy kůže

Dalším materiálem, který letošnímu podzimu velí, je kůže. Nosí se na všem, ale pravdou je, že na kabelkách vypadá opravdu skvěle. Vybrat si můžete kožené psaníčko, ale i velkou tašku, nosí se v klasické černé barvě, ale trendy jsou i barevná provedení, takže si můžete zvolit koženou kabelku přesně podle svého gusta.

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu