Originální šaty do tanečních – nenechejte se vtáhnout do běžné šedi tanečních večerů

Originální šaty do tanečních – nenechejte se vtáhnout do běžné šedi tanečních večerů

3. září 2012, šaty do tanečních, originální šaty do tanečních, originální společenské šaty, šaty na ples

Sponzorované odkazy

Šaty do tanečních jsou pro každou dívku velmi důležité. Jejich výběr ovšem není nijak lehký. Sice už uplynula značná doba, kdy jsem sama taneční navštěvovala, ale dobře si vzpomínám, že sehnat originální společenské šaty byl velký problém. A tak jsem v očekávání zasedla k internetu a začala pátrat po nabídce jednotlivých značek. Zaměřila jsem se na obchody, které můžeme běžně navštívit jako je Orsay, Promod, Next a další. I když vím, že se na společenské a večerní šaty přímo nezaměřují, ale doufala jsem, že naleznu nějaké originální kousky. Návštěvy salónů svatebních a společenských šatů totiž mnohdy přinesou zklamání. Nudné modely, které se nosí pořád dokola. Velké princeznovské šaty, saténové bonbóny či jiné „skvosty.“

Hledala jsem něco jednoduchého a zajímavého. Spíše jsem chtěla objevit šaty, které mají zajímavé detaily a lichotí postavě.

Následovaly značky Orsay, Lindex, Promod, ale nic vhodného do tanečních. Na stránkách www.nextdirect.com jsem objevila dva zajímavé modely. Jednalo se o stejný střih, ale jednou v krátkém a podruhé v dlouhém provedení.

Zajímavé šaty se dají objevit i z nabídky značky Bershka. Mne oslovily splývavé skládané šaty na ramínka v pudrové barvě. Do společnosti bych je ozdobila výraznými šperky, ale zároveň bych se v nich nebála vyrazit na dovolenou k moři.

Nicméně tímto mé pátrání skončilo a stočilo se k e-shopu Asos, kde jsem našla vhodných modelů nejvíce.

Potěšila mne nabídka dlouhých společenských šatů, které jsou na plesy jako stvořené.

Zároveň se našly společenské modely vhodné na párty i do tanečních.

Asos nabízí Plus Size Dresses

Máte nějaké to kilo navíc a nedaří se vám sehnat originální plesové? E-shop Asos nabízí speciální kategorii Plus Size Dress, kde se ukrývá mnoho skvostných modelů. Míváme dojem, že každý faldík je třeba náležitě zamaskovat, a často proto volíme šaty à la „pytel.“ Návrháři si dnes vědí rady s kily navíc a dokážou z nich vykouzlit hravě naši přednost.

Nicméně úzké minišaty by do tanečních neměla oblékat žádná dívka, i kdyby postavě lichotily sebevíc. O tom jsme se ostatně již zmínili. Vhodná je délka ke kolenům nebo lehce pod kolena a splývavý střih. Takové šaty umožní pohodlné tančení a nebudeme se zbytečně stresovat, zda se nám při pohybu nepoodhalilo to, co si nepřejeme.

Zdroj: www.bershka.com , www.nextdirect.com , www.asos.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu