Cut Out Dresses - šaty, které vás okouzlí!

Cut Out Dresses - šaty, které vás okouzlí!

7. září 2012, šaty podzim 2012, dámské šaty, sexy šaty, cut-out, dress, dresses, šaty, šaty s výstřihem na zádech, šaty s průstřihy

Sponzorované odkazy

Takzvané „cut out dresses“ jsou šaty s výřezem různých tvarů buď na hrudi nebo na zádech a odhalují kůži. Samozřejmě doba je mladá a móda jde stále kupředu (někdy i o trošku vzad), výřezy se nosí i na bocích, ale o těch dnes řeč nebude. Tyto šaty jsou momentálně vysoce módní a působí velmi žensky, sexy a přitom elegantně. Nejsou extravagantní, můžete si je obléci i na pracovní či jinou formální schůzku.

Cut out výstřihy jsou různých tvarů a rozměrů. Najdete zde průstřihy tvarů srdíčka, kostky, kruhu, čtverce a spousty dalšího. Cut out šaty bývají obyčejně neobyčejné. Jak je to možné? Zkrátka se jedná o klasické a ničím výjimečné šaty klasického (většinou) pouzdrového střihu. Neobyčejné jsou právě svým cut out – tedy průstřihem ve tvaru například srdíčka.

JAK CUT OUT DRESS NOSIT?

V jednoduchosti je krása a tady to platí dvojnásob. Pokud si přejete zvýraznit pas či boky, volte úzký pásek s nenápadnou sponou. Další doplňky už nejsou třeba. Jestliže ráda nosíte řetízky – volte spíš ty delší a s nějakým vkusným klasickým přívěskem. Náramek může být o něco nápadnější, ten naopak jednoduchost a klasiku šatů podtrhne a dodá jim šmrnc. Náušnice doporučujeme co nejméně výrazné, nejlépe žádné. Volte také vhodnou obuv. Ploché sandálky se k těmto šatům příliš nehodí, lepší volbou budou boty na podpatku (ať už páskové, uzavřené či klasické lodičky) anebo kotníčkové boty. Rovněž v tomto případě zapomeňte na kozačky. Ty jsou absolutní tabu a jejich čas ještě příjde.

BARVY A VZORY

Absolutním „must have“ v šatníku každé ženy by měly být „malé černé“. Takže pokud stále nevlastníte univerzální černé šaty, které vynosíte pro jakoukoliv příležitost, máte šanci. Cut out dress jsou výborným kouskem v šatníku a dá se kombinovat s lecčím. Skvělým tipem jsou také šaty v krémové barvě či pudrově růžové. Jsou jemné, dívčí, nevinné. Dominantně a přitom konzervativně naopak zapůsobíte v červených cut out šatech. Nejedno mužské oko vás zbystří…

Co se vzorů týče – módním hitem jsou potisky rostlin, listů a květin. Dalším zajímavým trendem jsou geometrické vzory. Z materiálů pak převládá klasicky bavlna doplněná krajkou, výšivkou nebo flitry. Říká se, že šaty jsou druhým tělem ženy. Máte už své druhé já?

Zdroje: Thinkstock, www.asos.com, www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu