Trendové svetry na podzim 2012

Trendové svetry na podzim 2012

15. září 2012, maxisvetry, xxl svetry, svetry, kardigany, zavinovací svetry, podzim, trendy 2012

Sponzorované odkazy

Ikdyž podzim ještě oficiálně nezačal, podzimníma trendama se to ve výlohách obchodních domů jen hemží. Máte ráda podzimní hřejivou módu? Vyměňte mikinu za slušivý svetr. Jsou teď nejvíc trendy, jsou pohodlné a dokonale vás zahřejí v chladných deštivých dnech. Svetry upletené z kousavé a nepříjemné vlny jsou minulostí. Favoritem je len a bavlna, což jsou značky zaručeného pohodlí a příjemného materiálu. Představujeme vám žhavé podzimní novinky 2012.

ZAVINOVACÍ SVETRY A KARDIGANY

Zavinovací svetry mají většinou délku pod zadek a dokonale tak zakryjí problémové partie. Jsou velmi oblíbené a velmi praktické. Můžete je nosit místo bundy do práce a stejně tak vám budou slušet i na chalupě. Jsou velmi ležérní. Zavinovací svetry jsou obvykle na šňůrku v pase, kterou můžete uvázat do hezké mašličky, nechat jen tak nedbale viset či ji nechat ležet doma ve skříni. Stylově vypadají v kombinaci s kozačkami nebo polobotkami.

Kardigany jsou svetříky na knoflíčky v pánském stylu, většinou v délce do pasu. Působí trošku konzervativním dojmem, ale je jen na vás, jak je budete nosit. Oblékejte je k šatům, kraťáskům nebo chino kalhotám. Doplňky volte spíš drobné a nenápadné. Malý tip – slaměný klobouček dodá vašemu outfitu ležérní dívčí nádech.

XXL SVETRY

Opět se dámský svět módy inspiroval od pánského stylu. Momentálně velmi populární „boyfriend“ styl je na vrcholku módního žebříčku. Výjimkou nejsou ani podzimní kolekce. Maxisvetry jsou velice chic a sexy. Nenechte se mýlit, že by vypadaly hloupě. Naopak – čím větší velikost, tím lepší. Můžete je nosit jako šaty – ke kozačkám s lehce zvlněnýma vlasama a nápadnou bižuterií. XXL svetry oblékejte k legínám či skinny jeans. Široké nebo chino kalhoty se k tomu příliš nehodí – jeden volnější kus oblečení stačí. Z doplňků se k těmto svetrům hodí nejvíc kabelky přes rameno, dlouhé řetízky a nápadné prsteny. Rovněž se při volbě vhodného XXL svetru můžete nechat inspirovat vintage módou, kde můžete být vskutku originální a vlastnit tak jedinečný kousek oblečení. Z barev vládne šedá, krémová, černá a všechny temnější barevné odstíny.

Zdroje: www.nastygal.com, www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu