Podzimní kolekce H&M

Podzimní kolekce H&M

11. září 2012, H&M podzim, dámské oblečení, podzim

Sponzorované odkazy

H&M už dlouho patří k nejoblíběnějším obchodním řetězcům na celém světě. Nakupují u něj celebrity i obyčejní lidé, jeho velká popularita už dávno stoupla i v České republice. Základem jejich úspěchu je to, že přinášejí nejnověší kousky za nízké ceny. Jinak tomu nebude i u jejich podzimní kolekce, která je velmi zdařilá. Co si pro nás připravili?

Stejně jako spoustu jiných návrhářů designéry H&M uchvátila 60. léta a „peter-panovské“ kulaté límečky, které k nim neodmyslitelně patří. V kolekci jich můžete najít požehnaně, objevit je můžete na čemkoliv, dokonce i samostatně ve funkci univerzáního náhrdelníku.

Na jaké materiály se těšit?

Žádné velké překvapení se nekoná. Najít můžete sukně, saka a kabáty z tvídu, výrazné postavení má také kůže, najít z ní můžete hlavně klasické křiváky a bundy. Vlna jako klasický „zimní“ materiál také nechybí. Hlavním tahounem celé kolekce jsou ale kousky z materiálů s metalickými odlesky.

U jednotlivého oblečení H&M příliš nedává prostor tvarování, zvláště kabáty jsou šity rovně a do určité míry jsou unisexové.

Barevná škála

Máte-i rádi výrazné barvy, asi vás zklamu. H&M u podzimní kolekci vsadilo spíše na osvědčené neutrální a většinou tlumenné barvy – černou, šedou a hnědou, doplňené o žlutou, vínovou, tmavě modrou a olivově zelenou.

Blýskejte se!

Pokud jste jako straka a láká vás vše třpytivé, určitě si příjdete na své. Kromě už zmiňovaných metatických efektů v kolekci najdete i kousky, které na sobě nají krystalické ozdůbky přímo našité, třeba kšiltovky, šaty nebo speciální ozdobné vestičky.

Jaké doplňky budou in?

Určitě jste už dříve zaznamenaly „peplum trend“ u sukní, šatů a různých topů nebo kabátků. I v podzimní kolekci se dají najít, a to ve formě koženého pásku, který efekt vyvolává. Z kůže v kolekci také můžete najít dlouhé rukavice sahající až téměř k loktům. U šperků zapomeňte na minimalismus a jemnou eleganci, in je vše masivní – od náušnic až po náhrdelníky.

zdroj: hm.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu