Šaty pro podzim 2012 nabízejí spousty možností!

Šaty pro podzim 2012 nabízejí spousty možností!

17. září 2012, šaty, podzim, podzimní šaty, peplum, šaty s průstřihy, sexy šaty, trendy šaty, trendy 2012, 2012, cvočky, šaty s páskem

Sponzorované odkazy

Na letní šaty už je přeci jen trochu chladno, což ale rozhodně neznamená, že se šatů musíme vzdát úplně. Naopak, letošní podzim nabízí opravdu spoustu možností co se střihů, provedení i barev šatů týče a my se v dnešním článku na všechny aktuální trendy z oblasti šatů pro sezónu podzim/zima 2012/2013 podíváme.

Vybarvěte se!

Zapomeňte pro jednou na černou a šedou a nechte se očarovat trendy odstíny tohoto podzimu. Mezi nimi nemůže chybět vínová, která se řadí mezi hlavní hity nové sezóny, dále musíme zmínit kobaltově modrou, jež na šatech vypadá naprosto úžasně, ale nabízí se i další barvy jako smaragdová, oranžová a broskvová a důležitou roli hraje i čistě bílá. Vsadit můžete i na výrazně barevné detaily, jakým může být například kontrastní pásek.

Ukažte křivky!

Ať už se nám to líbí nebo ne, letos na podzim se nosí šaty úzké, které kopírují ženské křivky a působí sexy. Ještě více naše boky a pas zvýrazní současný horký trend s názvem peplum, který můžeme vidět na spoustě šatů, a vypadá prostě skvěle. Nese v sobě poněkud slavnostnější nádech a tak se skvěle hodí i na oficiálnější příležitosti.

Odhalte kůži!

Další z trendů velí odhalit kůži, ale ne tak docela! Často se totiž v obchodech můžeme setkat se šaty s nejrůznějšími průstřihy či průhlednými nebo krajkovými částmi, například od prsou nahoru. Takto střižené šaty působí bezpochyby zajímavě a svůdně a rozhodně stojí za vyzkoušení!

Hladké i zdobené

Kromě již zmíněného zdobení peplum můžete samozřejmě zvolit i další varianty. Tuto sezónu se můžeme setkat především se spoustou cvočků, které se objevují takřka na všem, trendy zůstávají i viditelné zipy a také pruhy ve výrazných nebo kontrastních barvách vytvářející zajímavé optické iluze. Stále se setkáváme také s potiskem puntíků, nebo vlaštovek a spousta šatů je zdobena již zmíněným páskem. Jak je vidět, nabídka je velmi pestrá, proto o letošním podzimu na šaty rozhodně nezapomeňme!

Zdroje: www.bershka.com, www.zara.com, www.tallyweijl.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu