Na šikmé ploše s křivákem

Na šikmé ploše s křivákem

22. září 2012, kožená bunda, křivák

Sponzorované odkazy

Křivák je kožená bunda s mnohaletou tradicí, jež si vydobyl své místo také ve světě fashion mody. Původně s ním mladá generace vyjadřovala vzdor, nosili a nosí jej motorkáři, hippies, punkeři, rockeři, metalisté a letos ho budeme nosit i my.

Kožená bunda s asymetrickým zipem mívá několik kapes a ozdobných pásků s kovovou přezkou. Rukávy jsou na koncích opatřeny kovovými zipy, které umožňují snadnější oblékání a svlékání.

Protože je křivák velmi úzký a také rukávy jsou velmi úzké, nedá se pod něj nosit mikina nebo svetr, ale jen tričko nebo top. Z tohoto důvodu využijete křivák nejvíce na podzim a v zimě ho nahradí letecká bunda.

Kožený křivák jako druhá kůže

Balmain / Burberry / Valentino

Křivák z pravé kůže se stane zásadním článkem Vašeho šatníku, a pokud si ho navíc pořídíte od světoznámé značky jako je Burberry, MCQ, Balmain nebo Valentino bude Vaším opravdovým skvostem.

Nejpřirozenější barvou je hnědá barva, která navíc dokonale ladí s podzimním listím a k tomu se velmi dobře kombinuje, podobně jako černá barva. Ať už si však vyberte jakoukoliv barvu, výběrem pravé kůže vsázíte na jistotu. Protože tento materiál je skoro nezničitelný, dokonce odolá i ohni a navíc skvěle vypadá.

Křivák na mnoho způsobů

Protiklady se přitahují

Podzimní trendy hlásají kombinování zdánlivě neslučitelných, dokonce i protikladných věcí, a tak je pojďme poslechnout. Co třeba zkombinovat baletní tylovou sukni s křivákem?

Drsný rock

Outfit po rockerském vzoru přináší tmavé barvy, cvoky, úzké džíny a v podobě doplňků i šátek nebo třásně.

Barevný podzim

Pochmurný podzim je třeba oživit barvami. Černý křivák nahraďte hnědým a pod něj si oblečete modré tričko, k tomu zelené kalhoty a doplňky, jako kabelku a lodičky zvolte také v hnědém odstínu.

Víkendový relax

Křivák i o víkendu doplní Váš casual outfit s pohodlným topem, roztrhanými džínsy a lodičky na podpatku.

Sobotní odpoledne

Zajímavé spojení tvoří dlouhé šaty, křivák a šála omotaná kolem krku. Z výsledku budete nadšeny.

Zdroj: www.net-a-porter.com, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu