Kolekce bot CCC a půvabná Taťána Kuchařová

Kolekce bot CCC a půvabná Taťána Kuchařová

20. září 2012, CCC, obuv CCC, Taťána Kuchařová, podzimní dámské boty, zimní dámské boty

Sponzorované odkazy

Rády byste vkročily do podzimních dnů s půvabem topmodelky? Začínáte již vybírat podzimní boty a novou kabelku? Pak nepřehlédněte kolekci značky CCC, kterou tentokrát nafotila krásná česká modelka Taťána Kuchařová.

Podzimní/zimní kolekce CCC hýří trendy i barvami. Setkáme se s moderními širšími podpatky, botami se šněrováním i s kotníčkovými botami. Pojďme se projít pestrým světem bot a kabelek CCC pro podzim 2012.

Červená, béžová a hnědá

V kolekci CCC nelze přehlédnout trend několika barev. Jedná se především o červenou. K dostání jsou na příklad červené lodičky s originální platformou.

Nezapomínejme v podzimních dnech na pohodlí. Jak jinak než stylové. Co takhle červené kotníkové boty a nebo hnědé s platformou?

Béžová barva a celkově odstíny hnědé v podzimní kolekci převažují. Nejen značka CCC si všimla, že bychom rády spojily funkčnost a krásu v jedeny boty. Mne zaujaly kotníčkové boty na podpatku s moderními pásky a uvnitř vyhřívané kožíškem.

V jednoduchosti je krása

Pokud se poohlížíte po nějakém jednoduchém modelu univerzálních bot, které ovšem nejsou nijak nudné, určitě jste v CCC správně.

Kolekce podzim/zima 2012 nabízí mnoho jednoduchých modelů. Většinou se jedná o elegantní botu se stabilním podpatkem a s dobrým zpracováním. Vždy je přidán nějaký moderní prvek. Možná právě neustálé hledání drobných inovací činí boty i kabelky CCC tak mladistvé a jedinečné.

Co je trendy v CCC?

Letos si získávají naši pozornost zejména zipy, cvočky nebo ozdobné přazky. Neméně výrazný je prvek šněrování, a to především u kotníčkových bot.

Kabelky podzim/zima v CCC

Kabelky objevíme převážně ve výše uvedených barvách – červená, béžová, hnědá. Výhodou je, že se tak dají snadno skombinovat s danými botami.

Boty i kabelky nejednou objevíme v provedení materiálu semiš.

Kolekce podzim/zima 2012 značky CCC je sama o sobě moderní, dynamická a zároveň v ní dřímá duch ženské jemnosti. Tvář Taťány Kuchařové dokonale umocňuje celkový dojem.

www.ccc.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu