Sukně na podzim? Rozhodně ano!

Sukně na podzim? Rozhodně ano!

30. září 2012, sukně podzim, dlouhé sukně, peplum sukně, kožené sukně

Sponzorované odkazy

Začínáte se rozmýšlet, čím obohatit váš šatník na podzim? Trendů je opravdu mnoho a s mnoha z nich jsme se setkali již v časech minulých, kdy módní velikáni přišly s novým prvkem, stylem či střihem, který ohromil celý svět. Jedním z nich je pouzdrová sukně, jejímž stvořitelem nebyl nikdo jiný, něž Christian Dior. A právě sukně dostávají v podzimní sezóně velký prostor, pojďme se tedy podívat, jaké sukně se na podzim 2012 budou nosit.

Elegantní pouzdrové sukně

Pencil skirt nebo také pouzdrová sukně – univerzální kousek šatníku vhodný zejména do prostředí kanceláří a obchodních jednání. Přesně takové sukýnky rovného a úzkého střihu se objevují v podzimních kolekcích značek. Elegantní pouzdrové sukně nabízí na příklad Zara v provedení několika barev a materiálů.

Pouzdrové sukně již nepatří pouze do kanceláří a směle se začínají kombinovat s teniskami nebo obyčejnými tričky. I samotné zpracování sukní dostává nový rozměr – zejména pokud se jedná o potisky.

Není třeba se bát výrazných vzorů nebo třeba proužků. Někdy se setkáme pouze s ozdobným prvkem, tím může být i volánek peplum.

Dlouhé sukně stále in!

Dlouhé sukně jsme znovu objevili již v létě, ale i na podzim si jich můžeme užívat dál. Nosí se k nim pletené svetry, košile a kotníčkové boty. Využít můžeme také džínové bundy nebo kožené křiváky. Dlouhým sukním stále vévodí skládané dlouhé sukně.

Pestré podzimní sukně

Máte rádi výrazné sukýnky, originální a nápadité? Pak se vám podzimní kolekce jistě budou líbit. Nalezneme v nich totiž sukýnky vzorované, očkového střihu i střihu užšího, nalezneme také minisukně a kožené sukně.

Nechybí ani peplum obohacené o moderní potisky. Drobné volány, puntíky i barokní vzory. Z podzimních sukní si letos musí vybrat každý!

Sukně pro podzim 2012 jsou velmi rozmanité. Neplatí jednotný střih nebo materiál. Prostor se dává bavlně, kůži a pleteninám. Nosí se minisukně, sukně pod kolena i dlouhé sukně. A jak se kombinují: Dle fantazie téměř se vším.

Zdroj: www.asos.com, www.zara.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu