Dámská kolekce Pull and Bear podzim 2012

Dámská kolekce Pull and Bear podzim 2012

28. září 2012, džíny, barety, vesty, Pull and Bear, dámské oblečení, módní doplňky, podzim 2012, dámská saka, podzimní bundy

Sponzorované odkazy

Značka Pull and Bear, která je oblíbená především mezi mladými lidmi, přichází tento rok s podzimní kolekcí, která je jako pokaždé skvělá! Zaměříme se především na módu Pull and Bear pro ženy. Podíváme se na to, kolik trendů zde najdeme a čím vším se značka Pull and Bear nechala inspirovat. Určitě budete valit oči!

Trička, topy, košile a blůzy

Tak ty se značce Pull and Bear doopravdy povedly! Vsází se zde na střídmost a jednoduchost. Nenajdete zde tedy žádné křiklavě pestré barvy, ale spíše jen oku lahodící bílou, černou, béžovou nebo šedou. V kolekci košil se objevuje jeden z podzimních trendů, kterým je army styl.* Košile vojenské zelené* či klasické maskáčové barvy. Každý si tu tedy určitě nalezne to své.

Džíny

Kolekce džín je samostatnou kapitolou. Pull and Bear si tento podzim ,,jede“ prostě klasiku. Džíny jsou většinou v barvě modré, tak jak je všechny známe. Délky jsou též klasické, i když má Pull and Bear pro tento podzim v zásobě i džíny, které dosahují pouze délky nad kotníky, což působí velmi elegantně k botám na vysokém podpatku. Jinak si s džíny Pull and Bear moc nepohrála. Jde tu spíš o rifle, ve kterých byste se normálně bála vyjít ven. Ale co. Móda je móda.

Vesty, bundy a saka

Vrchní díly oblečení pro zahřátí od Pull and Bear, ani neurazí, ale ani nepotěší. Najdou se zde opravdu moc krásné kousky, ve kterých bude radost si někam vyjít a vymýšlet, co si k nim vzít na sebe. Naopak jsou tu i oblečky, u kterých se určitě zastavíte, protože nebudete vědět, co to je. U těchto druhů budete muset být velmi zámožná nebo mít dosti módních doplňků, abyste je s nimi mohla skombinovat.

Módní doplňky

módními doplňky se u Pull and Bear roztrhl pytel. Pásky, šátky, kabelky, baretyšály už se na vás těší! Když už vás nic jiného z kolekce Pull and Bear nenadchne, tak módní doplňky prostě musejí! A to především dámské kabelky, které jsou skutečně jedinečné.

Zdroje: www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu