Pánská kolekce Pull and Bear podzim 2012

Pánská kolekce Pull and Bear podzim 2012

25. září 2012, pánské košile, Pull and Bear, podzim 2012, pánská móda, pánské svetry, pánské bundy, pánské kabáty, baseballové bundy, pánské šály, pásky

Sponzorované odkazy

Pull and Bear je tu letos na podzim i s kolekcí pro muže, která se podle mého názoru vyvedla mnohem víc, než ta pro ženy, takže zbystřete. Uvidíte zde mnoho líbivých trendů, které vám zaručeně spraví chuť. Pull and Bear je dostupná móda, po které se můžeme shánět například v obchodních centrech Letňany, Chodov nebo Galerie Vaňkovka v Brně.

Trička a košile

Pánská trička od Pull and Bear letos na podzim celkem hrají barvami. Značka dává důraz především na potisky, které jsou většinou velmi nápadné. Tím nejoblíbenějším budou letos americké a anglické znaky, a to především ve stylu vlajek těchto států. U košil se vsází na klasiku. Proužky a kostičky asi nikdy neunaví.

Džíny

Džíny Pull and Bear si musí zaručeně oblíbit každý chlap, protože jsou dělané skutečně pro všechny typy mužů. Tyto rifle jsou pohodlné, slušivé a velmi dobře se nosí. Naleznete je v barvách klasické džínové modré od světlé až po tu nejtmavší. Jsou tedy všestranné ve všech směrech.

Mikiny, svetry a svetříky

Další skvělou podkolekcí je kolekce mikin, svetrů a svetříků pro pány. I zde najdeme mnoho podzimních trendů, které budou letos frčet. Jsou to především vzory na huňatých svetrech, které jsou nám moc dobře známi. A pak také svetry propínací, které můžeme zapínat všemi různými způsoby.

Bundy

Pánské podzimní bundy Pull and Bear se vám budou zajisté také líbit. Vybírat budete moci z ležérních látkových, kožených nebo péřových bund, anebo také z bund o něco elegantnějších, mezi kterými můžete objevit i krátké pánské kabátky. Značka Pull and Bear nezapomněla ani na módní trend ála baseballové bundy.

Módní doplňky

Mezi pánské módní doplňky zařadila značka Pull and Bear rukavice, šátky, šály a pásky. Všechny módní doplňky jsou velmi líbivé. Mě však nejvíce překvapily pásky, které jsou doplněny velice neobvyklými vzory, které zaručeně zaujmou vás, i třeba ty, které vám ho budou rozepínat. A za to ta investice určitě bude stát.

Zdroje: www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu