Mladistvá a pestrá kolekce Stradivarius podzim 2012

Mladistvá a pestrá kolekce Stradivarius podzim 2012

3. října 2012, kolekce, Stradivarius, podzim 2012, trendy, oblečení, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

I značka Stradivarius vlastnící obchody ve 46 zemích světa představila světu svou vlastní představu podzimu 2012 v podobě nové kolekce. Oblečení i množství doplňků se, jak už jsme u této firmy zvyklí, nesou ve znamení nejnovějších trendů a nechybí zde čerstvé hity z přehlídkových mol. Ať už sháníte skinny jeans se zvířecími potisky, trendy peplum sukni, chic sáčko nebo stylový oversize svetr, Stradivarius vás nezklame. Jejich nabídka pro letošní podzim je opravdu velmi pestrá a nabytá trendy. Pojďme se na ni podívat zblízka!

Vínová a černá v hlavní roli

Co se týče barev, soustředí se nová kolekce značky Stradivarius na typické a trendy podzimní barvy, jakými jsou především vínová, černá a také modrá. Nemůže chybět ani klasika v podobě šedé a béžové a sem tam kolekci prosvětlí paprsky barvy bílé. Ačkoliv možná paleta barev této kolekce není nejpestřejší, díky zajímavým střihům a spoustě možných kombinací jednotlivé prvky rozhodně nepůsobí nudně.

Sukně a šortky na podzim? Proč ne!

Poměrně velké množství sukní a hlavně šortek v podzimní kolekci Stradivarius může působit trochu překvapivě, ale rozhodně to není šlápnutí vedle! Trend nošení šortek i přes chladné počasí v kombinaci s různobarevnými punčochami se v posledních letech rozmohl a získal si spoustu příznivců, a tak není divu, že se v kolekci můžeme těšit na leopardí, flitrované, proužkované, nebo i klasické džínové šortky. Sukně najdeme v kolekci jak v mini délce, tak i maxi a nechybí ani současný hit, kdy je sukně vpředu krátká a v zadní části delší.

Must-have: šaty s průsvitnými částmi

kolekci se také objevilo několik šatů s nejrůznějšími potisky, které však mají jedno společné – průsvitnou vrchní část. Šaty tak působí rafinovaně svůdně, a přesto neodhalují téměř nic.

Legíny&džíny

Pro ty z vás, které přeci jen preferují dlouhé kalhoty místo šortek a sukní, návrháři značky Stradivarius vytvořili samozřejmě i spoustu riflí a legín. Opět vedou barvy jako vínová a královsky modrá a u legín zase kožený vzhled.

Kabáty mnoha stylů

Pestrá je i nabídka bund a kabátů. Najdeme tu klasický trenčkot, hřejivý kožíšek, koženou bundičku i pončo v military stylu.

Doplňky na podzimní vlně

Ani doplňky nejsou výjimkou a objevují se zde letošní horké trendy v podobě zdobených límců, řetízků s knírkem či cvočků zdobících především kabelky. To ale samozřejmě není všechno, dále na vás v obchodech Stradivarius čeká nespočet šperků, bot, šátků a mnoho dalšího!

Zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu