Barva letošního podzimu? Rozhodně smaragdová!

Barva letošního podzimu? Rozhodně smaragdová!

5. října 2012, psaníčka, dámské šaty, plesová sezóna, taneční, podzim 2012, smaragdová, dámská móda, topy, dámské kabelky, šperky, kalhoty, lodičky, saka, podzimní bundy

Sponzorované odkazy

Barvou letošního podzimu, kterou byste neměli opomenout, bude smaragdová! Možná to zní trochu divně. Zelené moc na podzim nikde neuvidíme. Spíše tak hnědou, červenou, oranžovou a žlutou, které jsou především barvami všech podzimů. Možná právě proto. Ve smaragdovém oblečení můžete s velkým předstihem vítat jaro či se loučit s létem. Tak nebo tak, barva je to skutečně velmi ojedinělá a určitě vám bude slušet.

Topy

Topy budou zapotřebí určitě i na podzim a to především ty smaragdové. Krásná zelená barva ve všech odstínech se bude skvěle vyjímat na vašem těle. Doporučila bych ji možná více dámám se světlými vlasy. Ženy s tmavšími vlasy budou muset volit světlejší doplňky, aby se ve smaragdové neztratily.

Kalhoty

Smaragdové kalhoty jsou tak trošku ,,vodvaz“. Ne každý si na ně troufne. Jestliže to s nimi přece jen zkusíte, tak neprohloupíte. Možná se na první pohled zdají odpuzující, ale na ten druhý, jsou skvělým módním kouskem do vašeho šatníku, který by vám neměl, a to především této sezóně, chybět.

Šaty

Ve většině měst už jsou taneční v plném proudu, ale zanedlouho tu máme plesovou sezónu, na kterou bude dobré se pořádně připravit. Se smaragdovými šaty půjdou přípravy jedna báseň. Na plese pak budete zajisté královnou, protože smaragdová se bude mezi nudnou černou a jinými konzervativními barvami vyjímat.

Saka a bundy

Na podzim i teď už trochu přituhlo, a proto bude zapotřebí nějaké té vrstvy navíc. Sáčka jsou letos stejně tak jako minulý rok v kurzu. I když se řadí mezi společenské kousky, nosit ho můžete i k ležérnímu outfitu. Vypadat bude pokaždé božsky. Ale ani smaragdové bundičky nezůstanou stranou. Vypadají také velmi půvabně a zaručeně vás překvapí.

Boty

Možná jste ještě nikde neviděli nebo jste se spíš špatně rozhlíželi, ale smaragdové boty zajisté někde seženete. Jestliže se rozhodnete ladit své módní doplňky do této barvy, bude zapotřebí si v té samé barvě opatřit i boty. Špatně nebude vypadat ani celý smaragdový outfit od hlavy až k patě.

Kabelky

Nepostradatelné jsou pro nás dámy kabelky. Jsou zapotřebí v každé sezóně, a proto vám je přináším i v módní podzimní smaragdové. Ano, jsou trochu nezvyklé, ale velmi líbivé. Ohromí vás i lidi ve vašem okolí. Vsaďte se!

Šperky

Když se řekne smaragdová barva, všichni víme, že její název pochází od nádherného zelenkavého kamene, který nese název smaragd. Je velmi pronikavý a zaujme každého. Jako šperk vypadá skvostně a dá se sehnat i za přijatelnou cenu. Napodobeniny vypadají ale stejně lépe a pořídíte je levněji. Většina lidí, kteří jsou laici, stejně nic nepozná a vy jim můžete tvrdit, co chcete.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kabelky, lodičky, šperky a hodinky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu