Romantická kolekce Intimissimi podzim 2012 s viktoriánským nádechem

Romantická kolekce Intimissimi podzim 2012 s viktoriánským nádechem

2. října 2012, Intimissimi, spodní prádlo, podzimní kolekce, sexy prádlo, podprsenky, kalhotky, noční košilky, svatební prádlo, prádlo pro nevěsty

Zatímco v létě vévodily spodnímu prádlu výrazné a neonové barvy, kytičkové potisky a mnoho dalších vzorů, s podzimem se vrací elegance, tlumenější odstíny a krajka. Perfektní ukázkou je kolekce značky Intimissimi pro podzim 2012, která se nese v romantickém duchu a obsahuje v sobě viktoriánský nádech. Spodní prádlo nové kolekce této italské značky působí neodolatelně svůdně a luxusně a jistě tak nadchne ženy i muže!

Podzimní tóny, které si zamilujete!

Jak už jsem psala výše, v podzimní kolekci se křiklavých odstínů nedočkáte. Místo toho vás přivítá černá, perlově modrá, světle růžová, tělová, slonovinová nebo i čistě bílá a šedá.

Neodolatelné zdobení

Přestože se pár hladkých podprsenekkalhotek v kolekci najde, naprosto převládá nejrůznější zdobení. Sexy krajka, malé kamínky, hravé mašličky, průsvitné části – to vše dodává kolekci punc elegance a výjimečnosti.

Podprsenky: vyberte si z mnoha barev a střihů

Kvalita, padnoucí střih a elegantní vzhled nechybí dle mých zkušeností podprsenkám Intimissimi nikdy. U těch z podzimní kolekce si můžete vybrat z rozmanitých střihů, velikostí nebo třeba i formu a velikost vycpávek. Najdeme zde klasický střih podprsenky, balkonetku, trojúhelníčkovou podprsenku a také podprsenku bez ramínek a to i v elegantním krajkovém provedení.

Klasické, tanga, nebo francouzské?

Pokud to není z nadpisu jasné, řeč je samozřejmě o kalhotkách. I ty se totiž v kolekci objevují v mnoha střizích a vybrat si tak můžete zkrátka podle toho, jaký vám vyhovuje nejlépe. K nové podprsence totiž nové kalhotky samozřejmě patří.

Stylová i ve spánku

Ani oblečení na noc by se nemělo podceňovat, obzvlášť když je v nabídce tolik krásných nočních košil, jako v podzimní kolekci Intimissimi 2012. Průsvitné, krajkové nebo úplně jednoduché košilky v jemných barvách vnesou do vaší ložnice dávku luxusu a vám přinesou pocit výjimečnosti.

Podzimní nevěsta

Jelikož jsou svatby i na podzim velmi populární, myslela značka Intimissimi i na to a připravila kolekci svatebního prádla, ve které najdeme spoustu sofistikovaných růžovo-černých kousků.

Zdroj: www.intimissimi.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu