Luxusní lyžařské oblečení Kjus, Spyder, Descente a Goldwin

Luxusní lyžařské oblečení Kjus, Spyder, Descente a Goldwin

9. října 2012, lyžařské oblečení, oblečení pro lyžaře, lyžařská výbava, luxusní lyžařské oblečení, lyžařské oblečení Kjus, Descente, Spyder, Goldwin, lyžařské bundy, lyžařské kalhoty, dámské lyžařské bundy, pánské lyžařské bundy

Zima a sníh jsou sice ještě relativně daleko, ale nadšenci do zimních sportů již jistě přemýšlejí nad tím, kam vyrazí letos na lyže a spoustu z nich bude jistě potřebovat i novou výbavu. Opravdovým nadšencům pak také určitě není lhostejné, co při výkonu zimních sportů mají na sobě a právě jim je určeno luxusní lyžarské oblečení, o kterém bude dnes řeč.

Špičkové lyžařské oblečení dnes lyžařům nabízí opravdový komfort. Kombinuje totiž dokonalou funkci s perfektními a módními střihy, včetně 3D anatomických střihů. Oblečení je navíc vyrobeno ze stretchových materiálů, a tudíž nabízí lyžařům dokonalou volnost pohybu. Před nešvary počasí pak chrání funkční membrány, které nepropustí vodu, ale zároveň jsou prodyšné. Obleční tudíž „dýchá“, dokáže odvádět pot a lyžar je pěkně v suchu a teple.

Pojďme se teď podívat na jednotlivé kusy lyžařského oblečení trochu víc zblízka. Například lyžařské bundy jsou dnes plné vychytávek, jako je sněžný pás, praktické kapsy, nastavitelná kapuce, manžety na rukávech proti sněhu a spoustu dalších užitečných vychytávek, kterými jsou vybaveny samozřejmě i lyžařské kalhoty.

Špičkové lyžařské oblečení nabízí například značky Kjus, Descente, Spyder nebo Goldwin. Značka Kjus patří mezi opravdové špičky v tomto oboru.Těžko byste hledali lepší lyžařské oblečení než to od Kjus. A jak by taky ne! Firmu založil vynikající norský závodní lyžař Lasse Kjus, který využil všechny své zkušenosti ze závodění, aby dosáhl toho nejlepšího výsledku a mohl tak světu nabídnout to nejlepší lyžařské oblečení vůbec.

Značka Descente nabízí kromě kvality také dlouhou tradici. Značka byla totiž založena již v roce 1935 v Japonsku, kde také začala první výroba kolekce sportovního oblečení a geniálních stretchových lyžařských kalhot. Z Japonska také pochází značka Goldwin, která dosahuje vynikajích výsledků v inovaci lyžařského oblečení ve spolupráci se švédským lyžařským a německým národním carvingovým týmem, které oficiálně sponzoruje.

To značka Spyder má sice trochu kratší tradici než obě japonské značky, tj. 30 let, ale zase je proslulá pro své neustále patrání po odlišnostech a inovacích, jako je začleňování vysoce technických vláken, módní vzhled a funkčnost – je přímo posedlá udržováním sportovců v suchu, teple a pohodlí.

Všechny tyto značky, ale i daleko daleko více nabízí lyžařská prodejna Ski a Bike Centrum Radotín, kde každý lyžař zajisté najde to, co hledá, jelikož nabídka této prodejny je opravdu rozsáhlá a rozmanitá. Navíc je vám zde k dispozici i kvalifikovaná obsluha, a tudíž nemusíte mít strach, že byste vybrali špatně.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu