Baťa podzim 2012

Baťa podzim 2012

13. října 2012,

Sponzorované odkazy

Na novou kolekci Baťa se sezónu co sezónou těší velká skupina fanoušků. Nikdy nechybí aktuální trendy, klasická obuv, outdoorová obuv a také speciální nové kolekce s nabídkou originálních kousků. A jak je tomu na podzim 2012?

Jistě už se mnozí poohlížíme po pořádných botách, které si hravě poradí s nepřízní počasí. Mezi ideální volbu patří kotníčkové boty. V kolekci Baťa podzim 2012 se setkáváme s bohatou nabídkou kotníčkových bot. Převážně jsou na nich umístěny zajímavé detaily v duchu aktuálních trendů. Mezi materiály se objevuje kůže, semiš a syntetika.

Kotníčkové boty Baťa

Pánské kotníčkové boty od značky Baťa zastanou v botníku hravě roli „bot do nepohody.“ Mají často tlumené barvy v odstínech hnědé či v provedení klasické černé.

Ani elegance v nabídce Baťa nesmí chybět. Vyzkoušet můžete na příklad elegantní pánské kotníčkové boty v jednoduchém provedení. Boty mají mírný podpatek a protáhlou špičku. Jsou zcela ideální pro kombinaci s byznys módou.

Dámské kotníčkové boty skýtají neuvěřitelný výběr. Nalezneme kotníčkové boty se šněrováním na podpatku, na výrazné platformě a nebo jen s nízkou podrážkou.

Hitem podzimní sezóny je oranžová barva, případně cihlová. Obuv takové barvy zvýrazní celý outfit. Jen se zbývá rozhodnout, zda si pořídit lodičky, boty na platformě nebo kozačky.

Opomenout nemůžeme také cvočky a různé řetízky. Takový trend nesmí v nabídce Baťa také chybět.

Trendy a moderní kolekce Baťa

V těchto kolekcích přináší značka vždy obuv pro běžné, ale i příležitostné nošení. Je nezbytné brát v potaz fakt, že ne každá obuv je určena pro denní nošení. Módní obuv je vytvářena pro výjimečné události a rozhodně ji každodenní nošení neprospěje. Volme tedy s rozvahou, zda chceme koupit boty na párty nebo na každodenní nošení.

Občas se podaří nalézt příjemný kompromis – originální obuv, kterou můžeme vzít s sebou na večírek i na lelkování ve městě.

Zdroj: www.bata.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu