Podzimní kolekce Humanic je plná trendů

Podzimní kolekce Humanic je plná trendů

24. října 2012, kolekce Humanic podzim, boty Humanic, kabelky Humanic

Sponzorované odkazy

Bez bot značky Humanic si už mnozí z nás nedovedou představit své nákupy. Pravidelně objevujeme v těchto oblíbených prodejnách obuv pro každodenní nošení, velmi trendy obuv a také obuv od známých značek. Humanic na sobě neustále pracuje a rozšiřuje sortiment tak, aby byli zákazníci co nejvíce spokojeni. Podzimní kolekce tento fakt zcela potvrzuje.

Humanic pro podzim 2012 nachystal jednoduché pánské i dámské boty pro běžné nošení, nezapomněl ani na extravaganci a trendy, kterým přichází na chuť stále více módních nadšenců a pokud mluvím o trendech, nesmíme zapomenou na speciální vintage kolekci.

Humanic roztáčí tobogán plný originálních nápadů, stylů a trendů. Pojďme se na něm s chutí svézt.

Dámská kolekce Humanic podzim 2012

V prvé řadě si připomeňme aktuální trendy. Oblíbené jsou kované špičky bot, zdobení cvočky a zipy a v neposlední řadě metalické barvy.

Ač stále nalezneme barvu nude a jiné tlumené tóny, podzim je letos barevný a značka Humanic to moc dobře ví. Nebojí se výrazných motivů ani jiných doplňujících prvků.

Pokud ale hledáte střídmější obuv pro všední den, jste v obchodech Humanic také správně. V žádné kolekci nechybí jednoduché lodičky, kotníčkové boty nebo kozačky.

My ženy rádi ladíme ke kupované obuvi přímo také kabelku. Humanic nabízí elegantní i sportovní kabelky a tašky. Ale když je podzim tak příjemně hravý, proč nevyzkoušet něco nového? Nebojme se kontrastů a zdánlivě neslučitelných kombinací. Doby, kdy kabelka musela dokonale ladit s obuví, jsou již pryč.

Pánská kolekce Humanic podzim 2012

Pánové by v kolekci Humanic určitě neměli přehlédnout tenisky na vyšší platformě, které jsou jedním z hitů sezóny. A pro jedince, kteří si potrpí na stylovost a trendy, je tu kolekce Heritage. Ta obsahuje zejména kožené kotníčkové boty. Nechybí ani semišové boty – nízké i kotníčkové. Ostatně semiš patří také mezi jeden z trendů podzimu 2012.

Ani muži by se rozhodně neměli obávat barev. Značka Humanic skrývá mezi klasickými barvami i boty v moderních výrazných barvách (na příklad oranžová, bordó, modrá).

Humanic podzim 2012 přináší kolekci plnou trendů a zároveň komfortních modelů pro každou příležitost.

www.shoemanic.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu