S vytříbenou kolekcí přichází letos na podzim i Reserved!

S vytříbenou kolekcí přichází letos na podzim i Reserved!

11. října 2012, módní barvy, gothic styl, květované vzory, univerzitní styl, Reserved, podzim 2012, podzimní bundy, podzimní trendy, dámská móda, pánská móda

Sponzorované odkazy

V Čechách velmi oblíbená a finančně dostupná móda prodávající pánské, dámské i dětské oblečení, šperky, boty a doplňky, to je Reserved! I když je tato značka u nás velmi známá, mnoho obchodů se zde nenachází. Kdo ale bude chtít, vždy si k ní cestu nějakým způsobem najde. A to bych také všem doporučovala, protože letošní podzimní kolekce je velice nevšední a podobnou nikde jinde nenaleznete. Představíme si dámské a pánské kolekce se všemi jejich trendy. O dětské módě Reserved se můžete dočíst v jednom z našich článků – Myslíme i na ty nejmenší! – Dětská móda podzim 2012.

Dámská kolekce

Jak je z názvu jasno, kolekce Reserved není jen tak ledajaká. V dámské kolekci se můžeme nechat unášet módními 70. a 80. léty. Vévodit bude především ležérní styl. Tedy volná trika, svetry i košile.

šatech od Reserved si také možná budete myslet, že jste zaspala dobu, ale tato móda je teď novým hitem, takže se jí přestaňte bát.

Klasické podzimní bundy a saka by nás neměly nějak překvapit. Jsou velice oblíbeným módním kusem, který se dá na podzim skvěle využít.

Jestliže nejste moc na experimentování, neměla byste si tedy vybírat kalhoty v obchodě Reserved. Čekají vás totiž barvy, vzory, nevšední střihy a materiál.

Doplňky vám budou perfektně ladit s oblečením od značky Reserved. Málo z nich ale s oblečením od jiné značky. Vytříbený vkus, je vytříbený vkus.

Dámské trendy

Reserved se snad nejvíce ze všech ostatních dostupných módních značek soustředila na módní trendy tohoto podzimu. Svou kolekci si rozdělila na čtyři části. Prvních z nich je kolekce nazvaná Relaxed Voyager, v překladu něco jako Uvolněná cestovatelka. I když nevím, kolik lidí na podzim cestuje, trend à a uvolněná cestovatelka je působivý. Barvy, do kterých je laděný, lahodí oku. Perfektně kombinovatelná bílá, hnědá, béžová a žlutá se musí zalíbit snad všem.

O jemném gothic trendu už jsme letos psali a ani Reserved ho neopomenul. Tento styl je velmi slušivý a svým způsobem i sexy. Černá barva je sice smuteční, ale rozhodně sluší každé z nás.

Poison garden trend by nám měl připomínat jedovatou zahradu. Tak jako cestování, tak i květiny a vše ostatní se zahradou spojené se moc do podzimní kolekce nehodí, ale tak proč by ne, že? V květovaném oblečení můžeme zavzpomínat na jaro či ho netrpělivě vyčkávat.

Dalším trendem pak budou barvym a to v kolekci Jewel Tones neboli Drahokamové tóny. Nalezneme zde nejmódnější barvy sezóny, kterými jsou vínová, tmavě zelená, zlatě okrová a také kobaltové odstíny. Reserved kombinuje odlišné barvy a látky.

Pánská kolekce

Pánská kolekce je naprostým opakem té dámské. Na podzim budou ženám vévodit styly starších let a mužům naopak let přítomných a možná i budoucích. V prvé řadě je to takzvaný univerzitní styl, který letos pofrčí. Což znamená, že se budou nosit svetříky s výstřihem do V, košile, saka, šátky a upnuté kalhoty. Tento styl si už mnoho mužů oblíbilo, protože velmi dobře vypadá a je v mnohých případech příjemný na nošení.

Dále se pak pánská kolekce značky Reserved ani tolik nemění. Vzhled oblečení bude i nadále mladistvý. Slušet bude ale i starším mužům.

Zdroje: www.reserved.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu