Dámské kabáty podzim – návrat trenčkotů a asymetrie

Dámské kabáty podzim – návrat trenčkotů a asymetrie

12. října 2012, dámské podzimní kabáty, kabát Promod, kabát Bershka, barevný kabát, kožený kabát, trenčkot

Sponzorované odkazy

Když jsem procházela na začátku září obchody, zaujal mne poměrně velký výběr podzimních kabátů. Už to nebyly jen černé klasické střihy, nebo vypasované kabátky do pasu. Mezi regály se daly objevit originální a především pestré kousky. Je sice pravda, že barvy se začaly objevovat na kabátech pomalu i v předešlých sezónách, ale letos je to jakýsi barevný boom. Říjnové dny nabídku obchodníku ještě zvýšily, a tak na nás čeká celá paleta malířových barev v podání podzimních dámských kabátů.

Kabáty plné barev

Kabáty ve výrazných barvách objevíme opravdu téměř v každém obchodě. Mně ale zaujaly především kabáty značky Promod. Mají originální střihy, barev se rozhodně nebojí a nabízí opravdu velký výběr. V kolekci se objevují kabáty jednořadové i dvouřadové, kabáty ke kolenům i do pasu a především také kabáty s asymetrickým zi­pem.

U většiny nechybí pásek a drobný zajímavý detail. Tím může být netradičně řešený límec, nabrání v ramenou nebo kombinace dvou materiálů.

Návrat letos slaví trenčkoty, které sice z našich šatníků nemizí, ale tentokrát je jim věnováno více pozornosti. K dostání jsou bavlněné i v provedení moderní kůže.

Kombinacím materiálů se nebrání ani Bershka, která se zaměřuje především na módu pro mladé. Kontrast materiálu podporuje kreativnost každého outfitu a letošní podzim je rozhodně žádoucím prvkem.

Značka nabízí i trendy asymetrické kabáty. Navíc letošním trendem jsou mimo jiné velké kabáty, v kterých se v podstatě ztrácíme a kontrastně je kombinujeme s výrazně úzkými dřinami či legínami.

Pokud se ale do žádného velkého experimentování pouštět nechcete, nemusíte se obávat. Klasický kabát s jednoduchým střihem a tlumeným odstínem barev je také běžně k dostání.

Podzim 2012 v módě nám nabízí naplno využít naši kreativitu a tvůrčí mysl. Zároveň však bere ohledy na ty, kteří se drží praktických a univerzálních kousků v šatníku.

Zdroj: www.bershka.com , www.promod.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu