Pánské kabáty podzim 2012

Pánské kabáty podzim 2012

14. října 2012, pánské kabáty, kabáty Zara, pánský trenčkot, originální pánský kabát

Sponzorované odkazy

Pánské kabáty pro tuto podzimní sezónu se drží jednoznačně aktuálních trendů. Na jedné straně stojí asymetrické střihy, velké límce, křivé zipy a kabáty ve stylu heritage a na straně druhé zase klasické kabáty s jednoduchým střihem a nezapomenutelná stálice šatníků trenčkoty. Barvy jsou spíše tmavé – černá, tmavě šedá, šedá, hnědá a béžová.

Kabáty Heritage od Pull & Bear

Značka Pull & Bear si nachystala pro pány speciální kolekci Heritage. Pokud se vám tento styl líbí, oblečení a doplňky pro podzimní sezónu si zamilujete.

Nechybí samozřejmě ani pánské kabáty Pull & Bear v tomto jedinečném stylu. Vypadají, jako když jsme prohrabali staré půdy a našli modely z doby minulé. Rozhodně jsou stylové a nápadité. Takový kabát poměrně vyžaduje celkový styl oblékání v duchu Heritage, ale ve hře jsou i zajímavé kombinace.

Za takový nadčasový kousek považuji bavlněný pánský kabát ve stylu trenčkotu.

Co má pro pány nachystáno Zara?

Asi nelze zapomenout na kabáty Zara. Značka, která nikdy neopomene trendy a nikdy nezapomene na ony běžně “nositelné” kousky.

kabátů Zara se setkáváme s následujícími trendy: kombinace materiálů (které se nevyhnulo ani dámské módě), asymetrické kabáty s velkými límci, take kabáty s límci s kožešinou a samozřejmě nechybí klasický trenčkot.

Příznivci byznys módy zřejmě ocení nejvíce jednoduché černé kabáty s vypasovaným střihem a délkou nad kolena. Zároveň se objevují kousky ideální přímo k celému obleku. Na příklad šedý delší kabát nebo kabát navržený dle střihu typického saka.

Pánské kabáty letos statečně začínají šlapat na paty společenským i sportovním bundám. Přeci jen doba podzimu ještě nevyžaduje péřové bundy a takový vlněný kabát dokáže také dobře zahřát. Kabáty jsou běžně dostupné v kamenných krámech i obchodních řetězcích za poměrně příznivé ceny.

Zdroj: www.zara.com , www.pullandbear.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu