Flamingopark představuje nové nepřehlednuté kabelky Monsoon

Flamingopark představuje nové nepřehlednuté kabelky Monsoon

18. října 2012, Flamingopark, Kabelky, kabelky Monsoon, Monsoon, Flamingopark eshop

Sponzorované odkazy

Flamingopark uvádí na trh novou kolekci tašek a kabelek Monsoon, která slibuje mnoho vylepšení

Tašky a kabelky s exotickým názvem Monsoon nejsou v nabídce česko-australského Flamingoparku neznámým artiklem. Již pátým rokem se v českých ulicích můžete kochat těmito nepřehlédnutelnými barevnými kousky. Kabelky Monsoon se těší oblibě nejen pro svůj originální vzhled, jsou chytře navržené a praktické.

Za návrhy těchto tašek stojí francouzsko-thajský pár Gerald a Leema. Z rukopisu Leemy je zcela znatelná inspirace v tradičních technikách orientu, Gerald zase dodává kabelkách element francouzské elegance. Kabelky jsou vyrobené zásadně ručně, precizním pracovním postupem, kdy se nejprve vystřihují a našívají kruhové aplikace na podkladový koženkový materiál, teprve pak se modeluje design kabelky.

V kolekci pro letošní podzim přichází Flamingopark s novými variacemi kabelky Monsoon Day a Monsoon Night, zůstává u jejich osvědčeného tvaru, pohrává si však s novými barevnými kombinacemi aplikací. Ucho kabelky a některé vnitřní detaily jsou propracovanější, všimněte si například černého lemu pro snadnější údržbu. Zcela novým designem je taška Monsoon Bonfire, kterou si oblíbíte pro svůj velký rozměr a zavírání na zip. Těm, kteří dávají přednost jednodušším tvarům a tlumenějším barvám, poslouží Monsoon Fairy Day.

Celá kolekce nabízí několik tvarů i barevných kombinací, cena originální kabelky se pohybuje kolem 1300 Kč. Veškeré designy jsou k dostání v e-shopu www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique v Truhlářské ulici č. 29 na Praze 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu