Koktejl stylů a vzorů / Lindex podzim 2012

Koktejl stylů a vzorů / Lindex podzim 2012

25. října 2012, Lindex, podzim 2012, podzimní kolekce, oblečení, podzimní oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy

Ačkoliv všude čteme, že letošní podzim se nese ve znamení barev, spousta značek se držela stereotypu v podobě černé a šedé a prakticky na nich nové kolekce založila. To však neplatí o švédské značce Lindex, která se naopak rozhodla dát letošnímu podzimu velmi barevný a veselý kabát. Její kolekce rozhodně nezavání nudou a je pestrou směsicí různých stylů i nepřehlédnu­telných potisků a vzorů. Necháte se jejími originálními a neotřelými kombinacemi okouzlit i vy?

Barev a vzorů se není třeba bát!

Nechybí zde snad žádná z hlavních barev sezóny – v kolekci září královská modř, sytě oranžová, nejrůznější odstíny červené, nechybí vojenská khaki barva, ani trendy vínová. Kromě toho ale kolekce vyniká obrovským množstvím nejrůznějších potisků. Od těch květinových, jejichž trend trvá už jara, přes zvířecí až po různorodé abstraktní vzory nebo potisky inspirované východem.

Najděte svůj styl!

Z kolekce Lindex podzim 2012 si vybere snad každý! Obsahuje totiž i velké množství stylů. Ať už preferujete jednoduchou eleganci, ležérnost, army styl, nebo se chcete obléct jako rocková diva, u Lindexu si přijdete na své.

Pletenina v hlavní roli

Jak už tomu v chladném období bývá, vyhledáváme hřejivé kousky oblečení, které nepustí mráz k našemu tělu. Do popředí se tak dostávají pletené kousky, a to především svetříky, cardigany a šály.

Druhá kůže

Stejně jako pletené věci nemůžou v kolekci chybět kožené prvky. Jedná se totiž o jeden z hlavních hitů sezóny a tak se můžeme těšit na kožené sukně, šaty i bundičky, které zaručují chic vzhled.

Hřejivé doplňky

Další pro podzim a zimu naprosto nepostradatelnou věcí jsou rukavice, čepice, šátky, šály a nákrčníky. Lindex nabízí opravdu velký výběr těchto doplňků, které nejenom že rozzáří a oživí outfit, ale zároveň nás udrží v teple. Pokud je váš podzimní kabát černý nebo šedý, máte ve výběru hřejivých doplňků takřka volnou ruku a můžete si dovolit snad všechny barvy a vzory. Jestli váš kabátek hraje barvami, sjednoťte outfit pomocí šály v neutrální barvě.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu