Kůže se letos na podzim a zimu nosí!

Kůže se letos na podzim a zimu nosí!

26. října 2012, kožené oblečení, kožené trendy, kožené kalhoty, kožené sukně, kožené bundy

Sponzorované odkazy

Kůže se v zimě vždy vrací ve velkém stylu, ale vždy přeci jen o něco lepší a zajímavější než v předchozí rok. Kožené vesty, bundy, kalhoty, sukně a různé jiné kožené doplňky. Nic není zakázáno, nic není out of style. Ovšem jako se vším ostatním, i kůže může být někdy nad míru.

Kožené oblečky nejsou vhodné pro každý typ postavy. Vzhledem k tomu, že jsou kožené kalhoty nebo sukně hodně přiléhavé, mohou zvýraznit ty křivky, které bychom raději skryly. Proto pokud máte silnější nohy, raději se koženým legínám a kalhotám vyhněte. Pozor dejte také na kožené šaty, protože díky svému lesklému povrchu upozorní na kulaté bříško. Trefou do černého je kožená bunda, ta sluší skoro každému.

Kožená sukně

Kožená sukně nutnou součástí většiny módních skříní. Je neskutečně sexy a nekonečně všestranná. Dá se nosit s hedvábnou blůzou, s níž je výsledek velmi ženský a sofistikovaný. Mimo to ji můžete jednoduše kombinovat s přiléhavým nebo volným topem, se svetrem nebo s džínovou bundou.

Kožené kalhoty

Možná tomu nebudete věřit, ale kožené kalhoty jsou velmi pohodlné. A co víc? Je v nich krásně teplo. Kožené kalhoty můžete kombinovat se stejnými oděvními kousky jako s koženou sukní. Určitě Vás ale také bude zajímat, jaké boty si k nim obout. Nejlepší jsou lodičky na podpatku, které s přibývající zimou vyměníte za kotníčkové boty na podpatku nebo platformě. Samozřejmě nechybí ani vysoké boty s přezkami ve stejném, tedy motorkářském nebo rockovém styl.

Kožené bundy

Konečně jsme si jich už skoro všechny všimly a zařadily jsme je do svého podzimního šatníku. O čem je řeč? O neskutečně stylových kožených bundách, které vídáme v ulicích v rozmanitých provedeních, barvách a stylech. Můžete si vybrat třeba jednoduchou koženou bundu nebo křivák. Anebo je libo něco výraznějšího? Například koženou bundu s beránkem v límci nebo rebelsky ocvočkovanou bundu. Každá z Vás si dle svého stylu jistě přijde na své.

Kožené doplňky

Kožené boty nebo kabelky všechny dobře známe. Co ale říkáte na kožené límce, manžety nebo čelenky?

Pokud nechcete vypadat jako Catwoman (a teď to nemyslím v dobrém slova smyslu), vyberte si raději jeden kožený oděv a k tomu, můžete doplnit outfit dalším koženým doplňkem. To samé platí také pro látky podobné textury, jako je například semiš.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu