Kalhoty na podzim obléknou nové barvy

Kalhoty na podzim obléknou nové barvy

31. října 2012, barevné rifle, Zara, Tally Weijl, Pull&Bear, Bershka, petrolejová, vínová, královská modř, barvy, barvy podzimu, podzim 2012, trendy, kalhoty, rifle, jeany

Sponzorované odkazy

Jistě vašemu oku neunikla náhlá různorodost co se barevnosti kalhot a džínů týče. Už dávno nevídáme pouze poněkud monotónní odstíny modré či klasiku v podobě černé a šedé. V posledních měsících se rozmohl trend barevných kalhot a naplnil tak ulice pestrou škálou nejrůznějších odstínů. Zatímco na jaře jsme oblékaly především neony a jiné výrazné barvy, podzim přinesl tóny zcela nové, neokoukané a jistě vás potěší, že i nositelné a dobře kombinovatelné. Jaké že to jsou?

Petrolejová

Trend petrolejové modré, nebo chcete-li zelené, k nám přišel už loňskou zimu a ujal se natolik, že jde s námi i do letošní sezóny. Tento odstín díky svému tmavšímu ladění sedne každému a vypadá skvěle s šedou, slonovinovou a mnoha dalšími tóny.

Vínová

Odstín červeného vína letos vídáme snad na všem, kalhoty a rifle nevyjímaje. Rozumí si nejen s neutrálními barvami, ale zkusit můžete i kombinaci s již zmíněnou petrolejovou.

Královská modř

Royal blue, neboli královská modř, je dalším velkým hitem letošní sezóny. Tato výrazná, nepřehlédnutelná a stylová barva skvěle vynikne v kombinaci s černou, se kterou působí kontrastně.

Mnoho tváří růžové

Další barvou, která si své místo na kalhotách a riflích o letošním podzimu vydobyla, je růžová ve všech svých odstínech. Objevuje se od jemné baby pink přes fuchsiovou a vibrující růžovou až k odstínům fialové.

Červená

Pokud vám nesedí výše zmíněná vínová, obléknout se můžete i do nejrůznějších variant červené. In je jak výrazná červená, tak i krvavě rudá.

Kam pro barevné kalhoty?

Pro rifle a kalhotytrendy barvách podzimu se můžete vydat například to obchodů Tally Weijl, Zara, širokou nabídkou oplývá i Bershka nebo Pull&Bear. Ceny riflí jsou navíc také velmi příznivé, pohybují se již od 600 korun, a tak si určitě nenechejte šanci rozzářit podzim barvami utéct!

Zdroje: www.pullandbear.com, www.bershka.com, www.tallyweijl.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu