New Yorker zimní kolekce 2012

New Yorker zimní kolekce 2012

4. listopadu 2012, zimní kolekce New Yorker 2012, bundy New Yorker, kabáty New Yorker, Amisu zima 2012, Smog 2012

Sponzorované odkazy

Značka New Yorker se zaměřuje na mladistvou módu, která nabízí dostatečné množství hravosti, trendů, ale také basic kousků. Toto cenově dostupné oblečení a doplňky jsou dnes tak oblíbené, že na uvedení nové kolekce vždy čeká velké množství zákazníků. Zimní kolekce 2012 si zakládá na kontrastech barev, jednoduchosti a pochopitelně trendech. Nechybí tedy velké pletené svetry, šály i legíny, objevují se parky i vlněné kabáty a setkáváme se i s punkovými prvky.

New Yorker nabízí výhradně vlastní značky. Jsou to: Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister a značka spodního prádla Censored.

Dámská kolekce New Yorker zima 2012

Téměř každá z nás si oblíbila pohodlnou módu vytahaných svetrů a legínů. Stačí je doplnit o kotníčkové boty, maxi šálu a vyrazit do ulic. Pokud vám právě takový styl vyhovuje, určitě si zajděte zimní kolekci New Yorker prohlédnout.

Pleteniny jsou všude, kam se podíváme. K dostání jsou jak velké pletené svetry, tak i úzké roláky. V barvách vévodí šedá, béžová, krémová a další temnější odstíny. Nicméně na druhé straně na pultech nepřehlédneme bordó barvu, hořčicovou či vínovou.

Oblečení se kombinuje v jemných kontrastech. Bez problému si můžeme zvolit šedý outfit, který oživíme doplňky ve výrazných barvách.

Dámské bundy New Yorker se pyšní jednoduchým a velmi moderním provedením s přihlédnutím k maximální funkčnosti. Zakoupíte především delší péřové kabátky.

Stále ještě nevymizel trend zvířecího potisku a svou nepřehlédnutelností zdobí zejména legíny a kabelky.

Pánská kolekce New Yorkem zima 2012

Pánové sice zvířecí potisk v řadách pánské kolekce nenajdou, ale i oni se mohou těšit z kontrastů tlumených odstínů barev s barvami výraznými.

Svetry a košile jsou tuto zimu číslo jedna. „Farmářská“ flanelová košile s kostkou nebo silnější pletený svetr s výstřihem, to jsou módní kousky pro zimní období. V obchodech New Yorker zakoupíte letos bundy i kabáty.

Bundy jsou sportovní v moderním lesklém provedení, případně lehce kopírují styl heritage v podání parky.

Na bundách s velkou kapucou nesmí chybět kožešina. Kabáty mají originální detaily (na příklad zapínání) a dobře kopírují postavu. Ani pánská móda se neobejde bez teplých šál a nákrčníků.

www.newyorker.de

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu